RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 6. juuli 2011

Kus elavad kõige õnnelikumad inimesed?


 Mitte ainult vabas maailmas ei viida läbi uuringuid erinevatel sotsiaalsetel teemadel nagu "kus on kõige parem elada" või "kus elavad kõige õnnelikumad inimesed". Samasuguseid uuringuid teostavad ka meie mõistes kõige suletumad ühiskonnad ning arusaadavalt, nagu on kohane antipoodidele, ka nende poolt saadud tulemused on risti vastupidised nendele järeldustele, mida on teinud või saanud vaba maailma uurijad.
Tänane Nezavisimaja Gazeta vahendab sotsialistliku Korea teadlaste poolt teostatud uuringu tulemusi teemal, millise maailma riigi elanikud on kõige õnnelikumad?
Selgub, et kõige õnnelikumad inimesed elavad Hiina Rahvavabariigis. Saadud tulemus üllatas isegi hiinlasi, sest nad olid vaid märtsikuus alustanud üleriikliku "Massilise Õnne Kampaaniaga". Kuid hiinlased järeldasid, et korealaste uuring tõestas ilmselt seda, et nende poolt läbi viidud kampaania - õnn massidesse, oli olnud efektiivne.
Mis tulemustesse puutub, siis saavutasid kõige õnnelikemate inimeste riigi tiitli Hiina Rahvavabariik (100 palli). Seal on siis Maine Paradiis. Korea Rahvademokraatlik Vabariik oli ise tagasihoidlikul teisel kohal - peaaegu õnne tipul oleva rahva maa (98 punkti 100-st). Kolmanda koha saavutas sotsialistlik Kuuba 93 punktiga. Neljas oli islami fundamentalistide juhitav Iraan (88) ning 85 punktiga saavutas õnneliku viienda koha Venezuela.
Põhja-Korea "kurjal" sugulasel, lõunanaabril Lõuna-Koreal ei ole aga vedanud. Sealne rahvas on punateadlaste hinnangul ikka väga õnnetud. Olles kogunud vaid 18 punkti, saavutas L.Korea "õnnelike rahvaste" edetabelis vaid 152. koha. Kõige õnnetumaks riigiks, maapealseks põrguks ja riigiks, kus elavad kõige õnnetumad inimesed, selleks riigiks tunnistati Korea teadlaste vaevarikka töö tulemusena USA. Ameerika põrguimpeerium oli nimekirja viimane e. 203-l positsioonil.
Allikas: http://bhr.balanss.ee/

2 kommentaari:

Priit 27. juuli 2011, kell 11:53  

Tase. Tundub nagu pöördvõrdelises seoses olev uurimistöö. Umbes nagu meie sõda narkootikumide vastu kus üritatakse parandada rahva tervist. Seda toetavad ka ju grupp "teadlasi", peaspetsialiste ja vanemteadureid. Tulemust võite näha tänavatel.

Matti Ilves 27. juuli 2011, kell 16:47  

Hea võrdlus! Olen kiddel, et EL varjatult toetab narkootikumide kasutamist. Lugege:
http://rahvuslane.blogspot.com/2010/12/matti-ilves-euroopa-liit-soodustab.html



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP