RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 22. juuli 2011

Mossadi mõrtsukad, tänased kangelased, meenutavad maailmakuulsa Läti lennukuulsuse Herberts Cukursi mõrvamise lugu


Mossadi mõrtsukad, kes tapsid süütuid (inimene on süütu seni, kuni tema süüd pole kohtus tõestatud), on tänapäeval Iisraelis ja ka mujal kangelased. Neist tehakse filme, nad uhkustavad oma "kangelastegudega".
Emigratsioonis surid paljud Eesti sõjamehed, kes olid sõdinud Saksa poolel, kummalistel asjaoludel. Me ei tea tänaseni, kes korraldas neile õnnetusi või muul viisil tappis. Isegi väidetava vähi taga võib olla hoopis Mossad, sest nii on lihtne müstilist surma lahendatuks kuulutada.
Eestlastest on Mossadi ohvritest tuntum Aleksander Laak, kes tema Kanada kodu garaažis üles poodi. Eesti Ekspress vahendab KaPo-t: "Torkab silma, et nii nagu sionist Efraim Zuroffi (Simon Wiesenthali Fond) verised süüdistused paljude eestlaste suhtes on EV Kaitsepolitseiameti hinnangul väärad, on ka Laak'i süü mitmekümnekordselt üle paisutatud." Aga keda huvitab? Kui juudid süüdistavad, siis peab neil kindlasti õigus olema. Kui sa julged neis kahelda, oled kohe antisemiit.
Lätlastest on kuulsaim Mossadi mõrtsukate ohver maailmakuulus aviaator ja vabadusvõitleja Herberts Cukurs. Tema püüdmisest on isegi allolev dokumentaalfilm tehtud.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP