RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 2. juuli 2011

Liberaalvõim autoriseerib juba uut hinnatõusu

2. juuli 2011 Lisa kommentaar
Võimu kontrollitav Eesti Energia teatas, et soovib uuest aastat tõsta nii põlevkivi kui ka elektrienergia hinda suletud turul ehk kodutarbijatele ja väikefirmadele. 1. augustist tõusevad võrgutasud. Liberaalid on juba autoriseerinud ühe hinnatõusu, andes selleks rohelise tule konkurentsiametile, mida samuti võim kontrollib. Nii see kui ka eelmine kord toodi põhjenduseks ELi maksenõuded ja ettekirjutused, mida nukuvõim imetäpselt täidab.
See näitab ka taas, kelle huve liberaalvõim täidab. Nad on kui robotid, mida juhitakse Brüsselist. Tegu pole Eesti vaid Brüsseli valitsusega.
Liberaalvõimu liikmete, kes istuvad Eesti Energia juhatuses, tegevus ja hindade tõstmine on põhimõtteliselt kuritegelik ega täida eesti rahva huve mistõttu aktsioonid/jõupingutused selle võimu tegevuse lõpetamiseks on õigustatud. Me ei vaja roboteid valitsema oma riiki.
¤
NB! Lõpetan 6. Juulil ajutiselt aktiivsema blogimise, sest asun end täiendama, mis ei jäta esimesel 3-4 kuul pea üldse uute tekstide üleslaadimiseks aega ja röövib ära ligi aasta. Siiski on see ajutine ehk 10-11 kuud. Aastal 2012 on plaanis sait ümber kolida uuele domeenile ja uuendada saidi välimust, mida olen kavandanud juba 2009. aastast saadik. Samuti laiendada saidi allteemasid, lisada uusi kirjutajaid/autoreid ja lisada rubriike.
Tegevus laieneb igal juhul ka blogiväliseks ja hakkab kehtima reegel: ACTA NON VERBA! Enam pole aeg istuda kodus ja vaadata, kuidas ignorants meid endeid sööb. Aeg on asuda tegutsema.
Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP