RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 24. juuni 2016

MATTI ILVES: BRITI ISESEISVUSLASTE VÕIT ON KA MEIE VÕIT!

Briti iseseisvuse pooldajad võitsid referendumil 52 %-ga. See on võit ka meile ja näitab, et rahvad ei lepi ELi rahvaste vaenuliku moraalitu ja bürokraatliku poliitikaga.

Jaak Madison kirjutas FBi: "Ja britid tegid selle ära! Nagu ma just hetk tagasi The Wall Street Journali ajakirjaniku küsimusele vastasin uute referendumite võimalikkuse kohta teistest riikides: "Kui Euroopa Liit ei muuda oma suunda ja jätkab oma föderalistlikku teed, on referendumid paratamatuseks ka mujal. Viimaste päevade surve brittidele hääletamaks liitu jäämise poolt vaid tegi asja hullemaks, sest ükski rahvas ja rahvus ei taha enda rõhumist ning kui EL-i juhtliidrid sellest aru ei soovi saada, pole ka Euroopa Liidul tulevikku."

Tulemused:
Kuna referemdum oli mitte siduv, siis tuleb see veel ka Suurbritannia parlamendis kinnitada. Kuna 2 aastat tagasi valitud parlament on küll tugevalt Euroopa Liidu meelne, vaevalt, et nad seal julgevad otsest rahva tahet hakata eirama.
Tõenäoliselt tuleks nüüd korraldada ka uued valimised, aga kui seda ei tehta, siis peab Cameron vastavalt antud lubadustele juhtima läbirääkimistel Euroopa Liiduga bittide väljaviimist liidust. Läbirääkimistest on kirjutatud veidi ka SIIN.
Kui Euroopa Liit neid tulemusi kuulda ei võta ja jääb edasi oma moraalitu ja rahvaste tahet eirava kursi juurde - arvata on, et eurobürokraadid seda ka teevad - siis laguneb see liit veelgi varem kui oli arvata.

Palju õnne!

P.S. Euroopa Liit soovib solkida veel kõik osariikide riigilipud:

Eestis läbiviidud üks mitteametlik küsitlus näitab, et ka eestlased pooldavad E. Liidust lahkumist:














2 kommentaari:

Anonüümne 24. juuni 2016, kell 14:00  

Tõepoolest, tegemist on väga hea uudisega üle pika aja. Silma jääb see kaart, millelt torkab inimeste ükskõiksus ja infantiilsus kõige paremini välja. Nimelt Iiri ja Šoti piirkond pooldab praktiliselt ülekaalukalt ELi, mis on ilmselt tingitud sellest, et neil puudub agressiivne kokkupuude uute külalistega, kes hõivavad pigem lõuna piirkonda, mis on ka üleni punane. Seega ilmneb jällegi asjaolu, et kui ise pole kannatanud, siis on kõik korras, olgugi, et naabrid saavad moslemitelt igapäevaselt sõstrapõõsasse.

Anonüümne 24. juuni 2016, kell 15:09  

Brexit, Fixit, Frexit, Nexit,Exit!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP