RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 10. juuni 2016

Päästa end!

Meie reeturvalitsus kavatseb seadusevastaselt Eestisse tuua tuhandeid sisserändajaid Aafrikast ja Lähis- Idast. Neile plaanitakse maksumaksja rahadega ehitada 6000 uut korterit üle terve Eesti, samas pole riik oma rahvale ehitanud mitte ühtegi. Neile tagatakse riigi poolt haigekassa ja hambaravi, mille eest oma rahvas peab tööd tegema. Kas see pole mitte rassism omaenda rahva vastu?

Nüüdseks on selgunud, et tulijate hulka on peidetud terroristid. Neid ei leita kontrollides üles, nagu meile väidetakse. Ei saagi leida, sest nad peavadki seal olema. See on plaani osa. Vägivalla teod teenivad poliitilist eesmärki – üleilmse orjariigi ehk uue maailma korra (NWO) kehtestamist. Selle üheks osaks on, ja peab saama, Euroopa Liit. Kas Sina tahad, et Sinu lähedased hukkuvad maailmavalitsemisele pürgijate tõsielu näitemängudes nagu Pariisis ja Brüsselis?

Kas Sa oled lugenud kunagi Eesti põhiseadust? § 60 sätestab: "Riigikogu korralised valimised toimuvad märtsikuu esimesel pühapäeval". Eestis pole üle kümne aasta (põhi)seaduslikke valimisi toimunud. Need on asendatud arvutitrikitamise ja nädala jagu kestva sebimisega. Meil ei ole seaduslikku valitsust ega seaduslikku riigkogu juba ammu. Isehakanud usurpaatorid toovad riiki seadusevastaselt kurjategijaid ja terroriste oma võimu kindlustamiseks.

PÄÄSTA END, oma pere ja oma maa! Meeleavaldus: laupäeval 11. juunil kell 16.00 Tallinnas Tammsaare pargis.

Korraldavad: Rahvuslaste Tallinna Klubi, Odini Sõdurid

Lisateave: Jaan Hatto 51 903 374

Indrek Olm +358 401 911 953

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP