RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 27. juuni 2016

MATTI ILVES: BRITI KAOTAJAD SOOVIVAD KORDUSREFERENDUMIT?!

Briti referendumi kaotajad st. Euroopa Liitu jääda soovijad tahavad nüüd kohe kordusreferendumit. "Postimehes" ilmus täiesti mõttetu artikkel, kus ELi jääda soovijad tahaksid korraldada kohe kordusreferendumi. Kusjuures nad ei toonud välja ühtegi rikkumist ja ei süüdistanud isegi halba vihmavalingutega ilma mis valitses Suurbritannias 23. juuni hommikul.
Samuti väideti juba 24. juuni õhtul, et neil on selleks koos juba 1 000 000 allkirja, mis on muidugi selge vale. Kaotusvalu on nii suur-suur, et selle nimel isegi valetatakse.

ETV-s näidati ka filmilõiku, kus üks mees kes hääletas iseseisvuse poolt olevat sellest nüüd lausa šokis ja tahaks uuesti hääletada ning toetada ikka ELi jäämsit, tõeline idioot. Meid püüti nii veenda, et seda teeksid ka paljud teised algselt iseseisvust pooldanud.
Vaevalt, et Briti juhid selle peale välja lähevad, ma arvan, et selliseks räpaseks mänguks peavad nad endast liiga palju lugu, kui kunagi väärika riigi esindajad. Üldse võiks korraldada uut referendumit samas küsimuses 5...10 aasta pärast ja mitte varem.

Imperiaalses moodustises Euroopa Liit on aga kordusreferendumid küllalt sagedased, eriti ELi puudutavates tähtsates küsimustes. Võetakse vaid lühike vaheaeg, ehk mõni kuu. Sellset piisab, et teha E. Liidu rahadega meeletu propagandakampaania ja siis minnakse uuele katsele.
Kõigepealt meenub kordusreferendum Iirimaal Lissaboni lepingu küsimuses. Kordusrefeerendumeid on korraldatud ka Taanis, Prantsusmaal ja Hollandis...

Tegelikult on nende kordusreferendumitega mängimine vaid Euroopa Liidu tahte pealesurumine rahvastele, neid korraldatakse nii kaua kuni saadakse vajalik tulemus.
Seepärast ongi referendumid ehk rahvaküsitlused ELi valitsejate ja kohalike osariikide asehaldurite poolt nii vihatud. Vaid nemad teavad mis on rahvastele hea! See on ülim ülbus.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP