RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 20. juuni 2016

MATTI ILVES: MÕNI SÕNA BRITTIDE ISESESVUSREFERENDUMIST

Pildilt on näha, et kõigest 11 krahvkonda või haldusüksust ja linna toetavad 10 päeva enne referendumit jäämist Euroopa Liitu, märgitud sinisega. Ülejäänud kaart on kõik punane, st. Brexitit toetavad maakonnad.

See paistab olevat rahva selge tagasilükkamine David Cameroni poolt viljeldavale projektile "Hirm". Millega ta proovis hirmutada valijaid jääma ELi.

Suurbritannias näib kujunevat põhiliseks lahkumise põhjuseks siiski immigrandid ja majandusküsimused jäävad vaid teisele kohale, see on ka täiesti arusaadav.
Brittide eesmärgiks on lõplik lahkumine Euroopa Liidust peale õnnestunud referendumit ja läbirääkimist E. Liiduga 2019. aastal.
House of Lords (Lordidekoja) liider ütles, et Suurbritannia jätkab makseid ELi eelarvesse, kuni väljumine blokist on täielik. Samuti mainis ta, et loodab et Brexit kulgeb korrapäraselt ja tsiviliseeritult mõlemalt poolt - hoolimata ELi ametnike hoiatustest ja ähvardustest.

Eks näis siis kuidas läheb? Loodame, et referemndumi tulemus on positiivne ja Suurbitannia lahkub liidust.

Üks kasutatud allikas:
http://www.britainfirst.org/britain-must-close-door-to-migrant-flow-immediately-after-brexit-vote-say-leaders/

3 kommentaari:

Anonüümne 22. juuni 2016, kell 22:39  

Suurbritannias elab juba liiga palju moslemeid ja teise põlve immigrante, kes kõik hääletavad jäämise poolt...

Anonüümne 23. juuni 2016, kell 02:00  

Oh Matti Ilves,närib kahtluseuss, et kogu see kära seal on üks suur tsirkus -püsti pandud rahva lollitamiseks.Ja peaaegu viigiskoor annab võimaluse vajadusel tulemust kallutada. Pikemat aega on uduaimdus, et selles kokkuklopsitud liidus ei saa enam uskuda ei küsitlusi-gallupeid-valimisi....

Anonüümne 23. juuni 2016, kell 20:27  

Nõus viimasega, täpselt sama tunne seoses pideva "tasavägise" võitlusega, kui asi puudutab vasak-ja parempoolseid küsimusi, umbes nagu austerlaste suur-suur armastus ikkagi rohelise austriavaenuliku partei vastu, mis ilmnes hiljuti nende saavutatud võiduga konservatiivide üle 50,35-49,65 ehk võit 0,7%-se eduga. Millised juhuslikud kokkusattumused meie matemaatilises spektris viimasel ajal.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP