RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 30. juuni 2016

Värvid Londoni halluses

Londoni hallivõitu õhkkonda on toonud Brexit ootamatult värvi ja seda ettearvamata viisil. Kaks päeva pärast rahvahääletust 25. juunil valgusid tänavatele meeleavaldajad – „revolutsioonilised sotsialistid“, nagu nad ise pidid end kutsuma – #fuckbrexit rahvaliikumine, kes nõudsid valjuhäälselt lihtsalt Brexitist mitteväljategemist (kui kord sattus nii rumal asi olema), Suur-Britannia EL-i jäämist ja piiride avamist kõigile nn. pagulastele.
Anti- fašistid, anti- rassistid, anarhistid, kommunistid, gay- ja lesbiaktivistid, ühendus „Gayd ja lesbid pagulaste toetuseks“ (Lesbians and Gays Support the Migrants), prostituutide ametühing (the English collective of prostitutes) – lõhnab raha järele, seksiteenuste kõrgkooli „tudengid“, mehed, kelle näolapp karvade seest hädavaevu välja paistab ja naised, kellel juuksed vikerkaarevärvi värvitud. Kas nende hulgas jooksis ringi ka mõni Eesti TV või raadio korrespondent, rõõmust kilgates, ei oska ma öelda, sest neid allakäinud meediakanaleid kunagi ei jälgi?

Allikas: mvlehti.net                                                                                                      27.juuni 2016

Matti Ilvese blogile koostas Jaan Hatto

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP