RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 2. juuni 2016

MATTI ILVES: "VIHAKÕNE" LÕPETATAKSE INTERNETIVÕRGUS!

Sõnavabaduse piirmine Euroopa Liidus käib täistuuridel. Nüüd on juba Euroopa Komision kokku leppinud võrguhiiglastega Facebook, Twitter, Youtube ja Microsoft´iga selles, et tõhustada võitlust "vihakõnedega" internetiavarustes. Need suurfirmad pidid ise ka sellest väga huvitatud olema.

Internetifirmad võtsid kohustuse õigesti määratud nn. vihakõned kõrvaldama võrgust tavaliselt ühe päeva jooksul, et neid poleks enam võimalik lugeda.
See nõuab ettevõtetelt teatavaid pingutusi ja tihedat koostööd valitsusväliste organisatsioonidega, ühesõnaga reeturitega, kes on ka huvitatud sõnavabaduse summutamisest ja vaid ELi ja osariikide ühtse moraalitu "tõe" levitamisest. Firmad lubasid ka oma töötajatele teha regulaarseid koolitusi, et nad teaksid kuidas tegutseda.

Ettevõtted hakkavad selle leppe toimimist hindama juba käesoleva aasta lõpus.

Huvitav on samuti see, mis hakkab saama meil sellistest saitidest nagu "Uued Uudised", "Objektiiv" ja ka rahvuslikest konservatiivsetest blogidest, mis on asutatud just sõnavabaduse kaitseks, et seista vastu "ainuõigele" liberaal-sotsialistlikule maailmavaatele.
Loodame siiski parimat.

Kasutatud allikas: http://www.iltasanomat.fi/digi/art-2000001190814.html

2 kommentaari:

Anonüümne 2. juuni 2016, kell 12:19  

Alati on alternatiive, sa ei pea kasutama google, facebooki jne teenuseid.

Anonüümne 3. juuni 2016, kell 00:47  

Tuleb liikuda rastia välistele aladele, on olemas Aasias paiknevad serverid või alternatiivsed sotsiaalmeedia keskkonnad. Nilbepoliitika agressorite ründeid ei pea taluma. Mõnedki raadio- ja meediakanalid töötavad laevadelt ning rahvas saab tasuta kuulata ja erapooletut pilti vaatata.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP