RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 13. juuni 2019

Fookuses: Eesti LGBT Ühingu propaganda vanemate selja taga on viinud alaealise “soovahetuse” teele

Seekordses saates “Fookuses” räägime skandaalsest juhtumist Eestis. Objektiivi toimetuse poole pöördus ahastuses lapsevanem, kelle selja taga oli Eesti LGBT Ühing viinud tema lapse nii kaugele, et viimane soovib täisealiseks saades läbi teha “soovahetuse”. Selline tegevus on vastuolus vanemlike õiguste ja kehtiva õigusega, tõdevad Markus Järvi ja Varro Vooglaid. 

Objektiivi toimetusse pöördus hiljuti lapsevanem, kes rääkis ahastuses oma loo, kuidas tema selja taga on Eesti LGBT Ühingult “nõustamist” saanud alaealises lapses tekitatud veendumus, et ta peab täisealiseks saades oma “sugu vahetama”.
Käesolevas saates räägime sellest juhtumist nimesid, isikuid ja detaile avaldamata ning loome üldist konteksti Euroopas ja Kanadas toimuva kaudu.
Saate autorid on ühemõttelisel seisukohal, et Eesti LGBT Ühingu tegevus, mis vanemate selja taga, ilma nende loata ja isegi neid teavitamata üritab alaealisi mõjutada astuma “soovahetusoperatsioonide” teele, on vastuolus vanemlike õiguste ja kehtiva õigusega.
Tegu on skandaaliga, mis tuleb kiiremas korras viia valitsuse töölauale ning millele tuginedes tuleb asuda läbi vaatama Eesti LGBT Ühingu heldet rahastust maksumaksjatelt, tõdevad Vooglaid ja Järvi saates “Fookuses”.

Eesti LGBT Ühing kannustab noori oma internetilehel endaga julgelt ühendust võtma. “Eesti LGBT Ühingu valdkonnaspestialistid ja vabatahtlikud pakuvad tasuta psühholoogilist, juriidilist ja kogemuspõhist nõustamist üle Eesti. Ühingu juures kogunevad ka erinevad tugigrupid, et pakkuda kogukonnatunnet, leida vastuseid küsimustele ja tuua kokku sarnaste lugudega inimesi,” seisab kirjas ühingu internetilehel.

Ühingu palgal olev Audentese ülikoolis psühholoogiat õppinud Evelin Kala pakub ühingu ruumides noortele “psühholoogilist nõustamist” muuhulgas soorollide ja “transsoolisuse” teemal: “Tahan olla sulle nõuga abiks, kui tunned, et vajad inimest, kes sind ära kuulaks. Sa võid tulla OMA Keskusesse minuga kohtuma, et rääkida oma elust. Hea meelega vestlen sellistel teemadel nagu soorollid, seksuaalne sättumus ja transsoolisus,” tutvustab Kala end Eesti LGBT Ühingu kodulehel.
Objektiivi küsimustele, kuidas on selline tegevus kooskõlas vanemlike õigustega, Eesti LGBT Ühingu poolt sisulisi vastuseid ei õnnestunud saada.
Vaadake lisa saatest!

Allikas: https://objektiiv.ee/fookuses-eesti-lgbt-uhingu-propaganda-vanemate-selja-taga-viinud-alaealise-soovahetuse-teele/
Videot näete siit, muidugi mitte YTi keskonnas!
_____________
Video kustutatud YT-i poolt!
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP