RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 20. juuni 2019

Mis toimub? Facebook asus massiliselt ungarlasi blokeerima

 Facebook, FOTO: JUSTIN SULLIVAN / AFP

 Maailma suurim sotsiaalvõrgustik Facebook on asunud ilma ühegi teadaoleva põhjuseta blokeerima vähemalt kümnete ungarlaste kontosid ning ei lase neil luua ka uusi.

BC andmeil on blokeeritud näiteks ungarlase David Butykai ja tema 30-40 sõbra kontod nii Facebookis kui selle sõsarplatvormis Instagramis.
Sama mure ja teadmatusega on paljud kasutajad pöördunud ka Ungari meediaväljaannete poole. Esimesed sellekohased kaebused laekusid juba 17. 

@facebook Can you tell me some information about the Facebook banhammer going trough Hungary? I and many of my friends got our accounts disabled. We can't log in and our profile pages are disappeared. We didn't get any reason.. Even @hvg_hu reported this.
«Mul on Facebooki salvestatud palju olulisi andmeid. Perepilte, dokumente, hallatavaid lehekülgi. Ma ei tea, milles on probleem. Ma ei ole kunagi teinud midagi, mis on reeglitega keelatud,» rääkis Butykai BBC-ile.
Oma sõprade blokeerimisest teatas ka kasutaja Kittii Cserni. «Nad on blokeeritud ka siis, kui proovivad end registreerida. Nii palju pilte ja mälestusi on kadunud,» rääkis ta.
Peter Orbani nimeline kasutaja märkis, et abi pole olnud ka Facebooki rutiinsetest juhtnööridest kontole ligipääsu taastamiseks ega platvormi poole pöördumisest.

Allikas: https://tehnika.postimees.ee/6711419/mis-toimub-facebook-asus-massiliselt-ungarlasi-blokeerima

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP