RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 22. oktoober 2013

IRL-i, Reformi ja Sotside soov Tallinnas täitus - Keskerakond võitis!


IRL-i, Sotside ja Refi lemmik juba aastaid!
Aastaid on riigis võimul olnud IRL, Reform ja Sotsid, kuid nad pole siiani veel lõpetanud ebanormaalset valimisseadust, mis lubab mittekodanikel omavalitsusi valida. 
Kui neile meeldib, et mittekodanikud (okupandid, immigrandid, mitteeestlased) valitsevad meie pealinna, siis jätku aga kõik vanaviisi. Olgu Eesti edasi selline ebanormaalne riik, kus mittekodanikud on omavalitsuste valimistel tõstetud kodanikega võrdsele tasemele. Samuti on nende tehtud riigi seadused, mis lubavad Keskerakonnal süüdimatult linna raha raisata, selle eest üles ehitada tõeline meediaimpeerium, mis teenib Keskerakonna huve. Linnakassa ja partei kassa võib segi ajada. Miks te olete sellised seadused vastu võtnud riigis? Miks JOKK on lubatud igal tasandil? IRL, Reform ja Sotsid lõpetagu see ebasiiras näitemäng, et nad soovivad Keskerakonna ja muulaste valitsuse lõppu Tallinnas - ei seda nad ei soovi! Tõsiseid tegusid ju pole, ainult väärtusetu pläma ja näitemäng! Ja süüdistus, et valimiskünnist mitte ületanud valimisliitusid ja erakondi valinud toetasid nii (häälte ülekandmise tulemusel) kaudselt Keskerakonda, on alatu häma ja laim. Kes on sellise värdijaliku valimisseaduse teinud? TEIE VÕIMUERAKONNAD ISE OLETE SELLE AUTORID! Reformi kehvas tulemuses on suur osa ka Tartu Rahu reetmises.
Arvestage ka sellega, et aastakümneteks oma pealinnas teisejärgulisteks ja ilma võimuta kodanikeks surutud (esiteks Stalini inimsusvastaste kuritegude ja okupatsiooni tagajärjel, nüüd eestivaenulike seaduste tõttu) eestlastes kasvab vimm, mis võib väga valusalt lahvatada - teie vastutate selle eest!
Ja sina eestlane-pohhuist, kes sa valimas ei käinud - suu kinni ja orja edasi sitakott! Kui sa järgmiste valimiste ajal ka välja ei tule siis...pane end lihtsalt põlema, sest sind järelikult ei huvita oma riigi ja rahva saatus! ;-)

Aga täna - tasuta viin ja Lasnamäe litsid kõigile ajuinvaliididele, kes on ÕIGES parteis! Neojuunikommunistidel, neoküüditajatel ja neostalinistidel on täna koos okupantidega pjidu! Uraa!

1 kommentaari:

Anonüümne 23. oktoober 2013, kell 13:38  

Ise siunate valetajaid aga samas kirjutate ja edastate samuti valeinformatsiooni.Savisaarel on Venemaaga vähem kokkupuudet kui kgb agentidest koosneval valitsusel.Ansip on avalikult kiitnud ,et Putin on talle tuttav juba varasematest aegadest.Peale selle on ju avalikult maha öeldud ,et kesk võttis enamuse häältest eestikeelselt elanikkonnalt Tallinnas.Ei ole vaja arutada keski võitu rahvuslikul tasanadil vaid vaadake mida nad teinud on ,võrreldes teiste erakondadega kes mõnitavad ja valetavad rahvale.Kui me nüüd räägime piirileppega põhiseaduse rikkumisest siis on paljud ametnikud vandunud valet.Valet selle kohta ,et nad ei ole kuulunud sssr-i repressiivorganitesse.Mis piirileppest siis enam halada?Nendel inimestel ei ole mingit õigust osaleda riigi juhtimisel!Tehke silmad lahti ja tuulake nende isikute minevikus siis saate aru milles asi.Tänane valitsus mitte ei valitse riiki vaid vihkab Eestit ja eestlasi.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP