RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 6. oktoober 2013

MATTI ILVES: SOTSIDE VÕIMAS VALIMISLUBADUS

Sotsid on tulnud välja võimsa valimislubadusega, ässitada Eesti ettevõtjate ja töösturite kallale ei rohkem ega vähem kui GREENPEACE. Seda lubati teha esialgu küll tööstus- ja sadamalinnas Sillamäel.
Greenpeace on tuntud kohati isegi vägivaldsete protestiaktsioonide poolest, väljavõte Vikipeediast:
"Greenpeace on rahvusvaheline keskkonnakaitseorganisatsioon, mis loodi 1971. aastal Vancouveris Kanadas, võitlemaks Ameerika Ühendriikide tuumakatsetuste vastu Alaskas. Hiljem on organisatsiooni eesmärkideks saanud paljude keskkonnaprobleemide reguleerimine ja lahendamine, eriti tuntud on Greenpeace'i aktivistide protestiaktsioonid vaalapüügi, põhjatraalimise, globaalse kliimasoojenemise, ürgmetsade hävitamise, tuumaenergia ja geenimanipulatsiooni vastu.
Greenpeace peakorter asub Amsterdamis. Greenpeace'i rahvusvahelised ja regionaalsed harukontorid asuvad 42 maailma riigis. Eestis ei asu ühtki Greenpeace'i kontorit.
Organisatsiooni sissetulekud saadakse eraisikute ja fondide toetustest, kusjuures keeldutakse riikide valitsuste ja suurte korporatsioonide finantstoetustest. Hinnanguliselt on Greenpeace'il umbes 2,8 miljonit toetajat."

Erilist rõhku paneb Greenpeace viimasel ajal "inimtekkelise kliimasoojenemise" vastu võitlemisele, mis on praegusle ajal eriti aktuaalne ja toetub kliimateadlaste poolt võltsitud andmetele, lugege lisaks SIIT. Andmete võltsimine on aga vajalik "õhuga kauplevatele" ärimeestele ja suurpankadele.
Samuti peab see keskkonnakaitse organisatsioon õigustama eraisikute ja mitmesugustest fondidest saadava raha sihipärast kulutamist.

Sotsiaaldemokraadid ei anna endale üldse aru, mida võib Greenpeace´i kutsumine Eestisse tähendada meie tööstusele, kaasaarvatud põlevkivi kasutamine. Karta võib, et mõninga toodangu valmistamine läheb siis hoopis kallimaks ja kokkuhoidu on võimalik saavutada kõige kergemini just sotside poolt väidetavalt kaitstavate töötajate arvelt.
_________________
Sotsidest lugege lisaks SIIT.

2 kommentaari:

Anonüümne 7. oktoober 2013, kell 14:25  

Kust selline info pärineb? Mõtlen Sotside väidetava lubaduse kohta?

Matti Ilves 7. oktoober 2013, kell 15:08  

Info pärineb ühest Vikerraadio saatest ja selle tõepärasuses ei maksa kahelda.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP