RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 6. oktoober 2013

Strandberg: valija saab kõiki «parti panevaid» ministreid null häälega premeerida

Endine riigikogu liige Marek Strandberg soovitas valijail, kes on tüdinud poliitilisest ettevõtlusest läbi imbunud ühiskonnast kõiki «parti panevaid» ministreid null häälega premeerida.
«Hämmastab, kuidas peaminister igal valitsuse pressikonverentsil kritiseerib sõltumatut sisejulgeolekuasutust, prokuratuuri,» rääkis Ruussaar Kuku raadio saates «Keskpäevatund».
«See näitab vaid valitsejate tölplaslikku adrenaliinist tingitud diktaatorlikku olemust,» leidis Strandberg. «Tuleb lihtsalt sõnavabaduse tingimustes loputada sellest müürist välja mörti, kuni uhke olemisest saab häbi olemine.»
«On aru saada, et pigem on prokuratuuril häbi ajal, kui poliitiline võim tunneb uhkust,» sõnas ta.
«Kogu aeg, kui näeme poliitilise toitumisahela räppa ja kui siis tullakse välja ideega, et autosid omavatelt ettevõtetelt hakata veelgi rohkem maksu nõudma, veelgi korrektsemat asjaajamist nõudma, on see nii absurdne ja piinlik,» tõdes Strandberg.
«Aga alati on inimestel vabades oludes võimalik valida, kõigil valijail on võimalus anda null häält kõigile «parti panevatele» tegelastele, ministritele, kes ei kavatse ju minna katkisi teid parandama, riigikogu liikmetele, kes ei kavatsegi minna katkisi torusid parandama kohalikku omavalitsusse,» sõnas Strandberg.
«Saame valimispäeval näidata, et meid ei huvita poliitilisest ettevõtlusest läbiimbunud ühiskond,» rõhutas Strandberg.
«On jah nii, et valitsuse pressikonverentsil ei kõnele ajakirjanikega Eesti Vabariigi peaminister, vaid Reformierakonna direktor, kes heidab sõltumatule asutusele ette, et see ei uuri seda, mida Reformierakonna direktori meelest peaks uurima,» tõdes ajakirjanik Priit Hõbemägi.
«Selles mõttes on Reformierakonna direktor ja Keskerakonna direktor samasugused, sest Keskerakonna direktor on oma sõnavõttudes ka heitnud ette, et kapo on kellegi poliitiline tööriist ja prokuratuur samuti,» lisas Ruussaar.

Allikas: http://poliitika.postimees.ee/2327282/strandberg-valija-saab-koiki-parti-panevaid-ministreid-null-haalega-premeerida

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP