RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 7. oktoober 2013

Keskerakondlik linnavõim püüdis takistada Konservatiivide kampaaniat Nõmmel

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond
Pressiteade
Tallinn, 6.10.2013

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond pöördus hea valimistava valvurite poole seoses laupäeval Tallinnas toimunud intsidendiga, kus abilinnapea Arvo Sarapuu saatis Transpordiameti töötajad takistama Konservatiivse Rahvaerakonna mobiilset kampaaniat „Mart Helme linnapeaks“. Mobiilne kampaania kujutab endast Eesti ja erakonna lippudega ehitud autokolonni liikumist mööda linna, vahepeatustes vesteldakse inimestega ning jagatakse kampaaniamaterjali.
Konservatiivse Rahvaerakonna kampaaniameeskond kogunes laupäeval Nõmme turul, kus tegi samaaegselt oma kampaaniat ka Keskerakond eesotsas abilinnapea Arvo Sarapuuga. Umbes pooletunnise turulistega suhtlemise järel asutas Konservatiivse Rahvaerakonna lipustatud autokolonn end liikvele, kui kampaania sõidukeid üles rivistanud erakonna aktivisti juurde saabusid isikud, kes tutvustasid end Transpordiameti töötajatena ning teatasid, et tegemist on ebaseadusliku liikluse reguleerimisega, mis tuleb koheselt lõpetada. Ühtlasi kuulutati, et kolonni tegevuse kohta tuleb minna Transpordiametisse selgitusi andma ning oodata on trahvi.
„Konservatiivne Rahvaerakond leiab, et linnaametnike saatmine konkurendi igati seadusliku kampaaniategevuse heidutamiseks on vastuolus demokraatia elementaarsete aluspõhimõtetega ning on linna administratiivse ressursi kohatu kasutamine,“ ütleb kampaania üks eestvedajaid Are Saarne. „Meile on selge, et laupäeval, kõigest pooletunnise teatamisajaga, sai Transpordiameti töötaja tulla oma ametimärgiga vehkima vaid kõrgelt tulnud käsu korras.“

Allikas: http://www.ekre.ee/keskerakondlik-linnavoim-puudis-takistada-konservatiivide-kampaaniat-nommel/

1 kommentaari:

Anonüümne 7. oktoober 2013, kell 14:17  

http://www.youtube.com/watch?v=JIgO3v0_BFo proffide sõda läbi sajandite! nb !!!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP