RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 1. november 2015

Britain First: See kaart selgitab...

See kaart selgitab, mis toimub 25. aasta pärast ja pole ime, et meedia vihkab Venemaad juba nüüd.

Allikas: Facebook
______________
Briti rahvuslaste hoiatav nägemus, mis ei pruugi ühtida täielikult meie seisukohtadaga.
M.I.

10 kommentaari:

Anonüümne 1. november 2015, kell 16:16  

Ei leia enam siit üles kuradipildikest kirjaga: kuidas saada aru, kus lõppeb tagaaetavate voog ja kus algab tagaajajate voog...

Anonüümne 1. november 2015, kell 18:28  

Kristlus ja islam on mõlemad abrahami religioonid. Kristlasi on igast kaliibrist: asiaate, mustanahalisi, lõunaameerika segurahvad, araablasi jne. Seega ei saa panna kristluse ja valge rassi vahele võrdusmärki. Enamgi veel, kristlased on kahe käega tänase invasiooni poolt. Kristlased toetasid veresauna valgete kallal Rodeesias ja Lõuna-Aafrikas. Kes on kristlaste jaoks väljavalitud rahvas?

Anonüümne 1. november 2015, kell 19:37  

Ega igaüks, kes kristlust ettekäändeks toob vägivallale, ei ole veel kristlane. Tõelisi kristlasi on vähe ja enamik neist on valged.

Anonüümne 1. november 2015, kell 19:46  

AAfrikas ja Aasias pole peaaegu ühtegi kristlaste enamusega riiki. Peale Lõuna-Aafrika.

Anonüümne 1. november 2015, kell 19:59  

Vaatasin, et kristlasi on palju ka Ghanas, Gabonis, Botswanas. Hämmastav, et just neis riikides, kristlaste enamusega riikides, on riigi arengutase kõrgem ümbritsevatest maadest.

Anonüümne 1. november 2015, kell 20:44  

https://en.wikipedia.org/wiki/File:Religions_in_the_world_by_regions.png

See on täielik näkkusülitamine eesti maausku inimestele - paganatele, agnostikutele, ateistidele ning teadususku inimestele.
Kirikud soovisid avasüli migrante, nii katoliiklased kui luterlased. ERR on kristlik, poliitikud kristlased, papid isegi kaitseväes. Milleks vassida? Piibli ja kristluse kirjutasid juudid, see ei ole põhjamaalaste algupärane usund. Kõik need kristlikud rahvuslased halavad alalõpmata taga palestiinlasi, armeenlasi, süürlasi jne. Samas on oma riigis vägivald ja kuritegevus laes. USAs vägistatakse muude poolt aastas üle 30000 naise, iga päev tapetakse rassilistel motiividel neli ja pea 3000 päevas langeb rassistliku vägivalla ohvriks. Sarnane olukord Rootsis, Norras, Inglismaal, Prantsusmaal, Saksamaal. Oeh ja Venemaa, kas nõukogudeliidus kiusati kristlasi taga või siiski mitte? Kõik venelased järsku 100% kristlased? Kes panid USAs ja Läänes "sionistid" pukki, paganad? Helpige nüüd oma suppi juudakristlased. Teil on vaba valik lõpetada enesehävituse kummardamine.
Venemaa ja USA, mõlemad täielikud "sionistid". Toitke aga toitke seda farssi, kolmandat maailmasõda, mis saab eurooplaste viimaseks kirstunaelaks.

Anonüümne 1. november 2015, kell 21:43  

Muudele kaasahalamise teemadel. Jäi märkamata, et siin samas all bänner "TIIBET VABAKS!". Ehk alustaks natuke lähemalt, näiteks "ROOTSI VABAKS!". Egas siin Eestiski varsti sõnavabadusega hõisata pole. Kuidas oleks "EESTI VABAKS!"?. Ohtlikult lähedal? Teostatav?

Matti Ilves 2. november 2015, kell 11:42  

21:43
Palju on seda blogijat hurjutatud ja sellele anonüümsele kommentaatorile ei pööra ma enam erilist tähelepanu. Hiljuti kirjutasin nendest "sõbralikest soovitustest-etteheidetest" ja sellega loen selle teema lõpetatuks, kui viitsite, siis lugege siit:
http://rahvuslane.blogspot.com.ee/2015/10/matti-ilves-see-vastik-vastik-blogija.html

Anonüümne 2. november 2015, kell 11:44  

"Britain First" on täielik mossadi operatsioon.

https://www.youtube.com/watch?v=tJkQcCU6lpU

Anonüümne 2. november 2015, kell 15:48  

"ANTI-NAZI BRITAIN FIRST’S OUTRAGIOUS JEWISH SOLIDARITY PATROL IN GOLDERS GREEN SET UP TO COUNTER JOSHUA BONEHILLS HISTORIC FOCUS ON THE JEW AS THE CANCER BEHIND BRITAIN’S PROBLEMS. WHAT IS MOST INSULTING ABOUT THIS IS THAT IT WAS AT THE WAR MEMORIAL BEHIND HIM THAT JEWS PROTESTING AGAINST BONEHILL CALLED THE ANCESTORS OF THE BRITISH PEOPLE MURDERING THUGS AND PLEDGED SOLIDARITY TO ‘OUR IMMIGRANT COMMUNITY.’ I.E. THE IMMIGRANT COMMUNITY THE JEWS IMPORTED AND OWN AND WHO HELP FORM THEIR BATTALIONS AGAINST THE INDIGENOUS PEOPLE."

Ei kommentaari?

"2011. aasta rahva ja eluruumide loenduse (REL 2011) andmetel tunnistab 15-aastasest ja vanemast Eesti elanikkonnast kindlat usku 320 872 inimest ehk 29%, teatab Statistikaamet.
Loendustevahelisel perioodil on Eestis levinud usuvoolude arv kasvanud. 2011. aastal oli järgijaid 90 usuvoolul. Samas 54% 15-aastasest ja vanemast elanikkonnast ei pea omaks ühtegi usku."



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP