RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 29. november 2015

Ege Hirv: Appikarje – riigikogu riiki hävitamas!

Riia rahvusvahelisel julgeolekukonverentsil 2014 esines USA välispoliitikaprofessor globaalse geopoliitika ja julgeoleku alal Simon Serfaty. Tema sõnul oleks Ukrainal alles nii Krimm kui ka kontroll idapoolsete linnade üle, kui nad vaid ei oleks loobunud tuumarelvast.
“Vene agressioonist Ukraina vastu võivad teised riigid õppida kaht asja,” ütles professor. “Esiteks. Kui sul on tuumarelv, ära loovuta seda. Teiseks, kui sul pole tuumarelva – hangi see.”
Tuumarelva asemel võime kasutada ka selliseid ilusaid sõnu nagu tarkus, mõistus, riik, maa jne

ESITEKS

Istuge maha ja mõelge Ukrainas toimuvast. Ja siis kui olete ära mõelnud, istuge edasi ja mõelge veelkord ja seekord mõelge hästi pikalt…

TEISEKS

Analoogia põhjal  Ukrainaga võtta Venemaa järgmisel päeval  peale paetilavrovipakti  ratifitseerimist ära Narva sama mängleva kergusega  nagu  liigutaks kohvrit  ja saadab Mariinakese koos 400 Kapo ……. nii …….  et on saadetud, aga rõõmu on sellest vähe, sest mäng käib meie elude ja peadega.

KOLMANDAKS

Nimetame seda paberit paetilavrovipaktiks ja üritame kogu allesjäänud mõistust ja olematuid juriidilisi teadmisi kokku võttes aru saada, et see järjekordne “pasapakt” kaotab juriidiliselt  95% riigist ehk siis kontrolljoonest siiapoole jääva riigi, kaotab meie riigi juriidilise järjepidevuse rahvusvahelise õiguse mõistes, põlistab okupatsiooni, kiidab heaks stalinismi kuriteod  ja Riigikogu on iseenda riigi oma otsusega hävitanud. Selle ratifitseerimisotsusega saab tõesti kõige suuremate idiootidena Quinessi rekorditeraamatusse kandideerida.

NELJANDAKS

Sõjalise ründe korral on meil tänasel päeval, käesoleval  hetkel,  veel olemas täielik juriidiline õigus minna sõdima  Tartu rahu järgsele riigipiirile ja viia sõjategevus kasutusel  kontrolljoonelt itta,  sellele 5 % kaotatud territooriumile, et seda kaotatud maad kasutada oma riigi säilitamise jaoks ja säästa 95% riigist hävingust.
See 5 % maad on  meie Mannerheimi liin  ja 5 % enesekaitseinstinktist võiks igal ahnel tõusikmatsil  igaks juhuks  alles olla, mine tea, millal seda päris kõva raha vaja võib minna. Valitseva süsteemi  usk paerilavrovipakti aga on nagu Maginot` liin – millesse kõik usuvad, kuid mis osutub täiesti kasutuks. Kui Norra sai 50 aastat oodata, saame meie ka ja senine kontrolljoon on toiminud märkamatult unustuses olles  ju 25 aastat.

VIIENDAKS

Põhiseadus keelab igasuguste uute piirilepete sõlmimise ilma Tartu rahulepingut  mainimata.
§ 122. Eesti maismaapiir on määratud 1920. aasta 2. veebruari Tartu rahulepinguga
JA  teiste riikidevaheliste piirilepingutega. Eesti mere- ja õhupiir määratakse rahvusvaheliste konventsioonide alusel.
Eesti riigipiire muutvate lepingute ratifitseerimiseks on nõutav Riigikogu koosseisu kahekolmandikuline häälteenamus.
§ 123. Eesti Vabariik ei sõlmi välislepinguid, mis on vastuolus põhiseadusega.
Kui Eesti seadused või muud aktid on vastuolus Riigikogu poolt ratifitseeritud välislepingutega, kohaldatakse välislepingu sätteid.“ 
See viimane lause koosmõjus paetilavrovipaktiga ütleb ju must valgel, et meie endi Põhiseaduse järgi on siis tulevikus välislepingu sätted on üle Põhiseaduse !!!
Minister Urmas Paetil ega Riigikogul  ei ole volitusi muuta oma suva järgi Põhiseadust ega õigust asendada Tartu rahulepingu järgset piiri, sest piir on riigi PS  määratud – Tartu rahulepinguga JA  teiste lepingutega – mis Eesti keeles on kaasaütlev kääne ja  tähendab, et tuleb kaasa, et   iga maismaapiiri muutmine algab Tartu rahulepingu järgsete piiridega ja sellele vaid lisanduvad täiendused.
PS: tekstis kasutatud eestkeelne sõna  on  JA , aga mitte VÕI. Ükski uus ega lisanduv piirileping ei saa lähtuda millestki muust kui Tartu rahuga fikseeritud piiridest.

KUUENDAKS

Ärge laske enda õigusi kuritarvitades Riigikogusse homolembeseid IT-fänne, kes koos oma õlitatud masinavärgiga võimaldavad sinna valida “kuulekaid idioote” ja avaldage häälekalt vastupanu nagu Põhiseadus seda nõuab.

SEITSMENDAKS
Tekst on kirjutatud rinnapiimaga

Ege Hirv,  Eesti Vabariigi kodanik
egehirv01@gmail.com

Allikas: http://uueduudised.ee/ege-hirv-appikarje-riigikogu-riiki-havitamas/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP