RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 16. november 2015

Junckeri arvates väärib Euroopa nii pagulasmasse kui ka terroriste?

Tuleb nii välja, ehkki otseselt Juncker seda muidugi ei ütle. Euroopa Liidu migratsioonipoliitikat pole täielikult muuta vaja seoses Pariisis korraldatud islamiäärmuslaste rünnakutega, sõnas Euroopa Komisjoni president Jean-Claude Juncker pühapäeval. “Need, kes rünnakud organiseerisid ja läbi viisid, on samad inimesed, kelle eest põgenikud ära jooksevad, mitte vastupidi. Seega pole Euroopa põgenikepoliitikat tarvis üle vaadata,” sõnas Juncker Antalya G20 eel.

Uued Uudised pole ammu nii absurdset demagoogilist “lalinat” kuulnud. Kui Euroopa jätkab samal “avatud uste” kursil oma pagulaspoliitikas tuues kontinendile sadu tuhandeid kontrollimatuid isikuid maailma kriisikolletest on sulaselge, et Euroopasse imbub selle kattevarjus sisse kümneid tuhandeid ISISe ja AL- NUSRA terroriste. Juba praegu loendatakse Euroopa võrgustikes üle 5000 džihaadi võitleja, mille harud võivad ulatatuda ka Eestisse. On teada, et siinset usuelu käib aina tihedamini korraldamas radikaalne saudiaraablane. (ÕL -27.05.15)

Süüria Al- Nusra rinde võitlejaid nimetavad paljud Lääne hüpokraadid küll hellitavalt “vabadusvõitlejateks”, kuid paljud maailma mõjukad liidrid on ka Al-Nusra rinde või ühe osa sellest terroristlikuks kuulutanud, kuna tegemist on omamoodi Al-Qaeda Süüria ja Iraagi haruga. Selle liidrid on korduvalt kutsunud üles Euroopale ristisõda kuulutama. Septembri alguses kutsus Al-Qaeda üks juhte Zawahiri  üles terroristlikke rühmitusi ISISt ja AL-NUSRAt üles ühtsusele ja koostööle. Samuti kutsus ta lääneriikides elavaid pühasõdalasi “tuvastama oma sihtmärgid ning leidma viisid nende ründamiseks, vältides spioone ja asudes tegutsema” (UU – 13.09.15)

Pagulaslaagrites läbiviidud küsitluste andmetel toetab koguni 13% pagulastest otseselt ISISst. Aasta tagasi Süüria põgenike seas tehtud küsitlus leidis, et 13 protsenti nendest peab Islamiriiki positiivseks, vahendab The Clarion Project. Küsitleti 900 Türgis, Liibanonis ja Jordaanias asuvat Süüria põgenikku. Neist 4 protsendi suhtumine Islamiriiki oli “positiivne” ja 9 protsendil “pigem positiivne” (UU- 3.11.15)

Kuni Euroopa pole saavutanud kontrolli oma piiride ja immigratsiooni üle ehk täpsemalt selle üle – kes, millal ja kunas kontinendile siseneb, saabuvad siia nii pagulasmassid kui ka terroristid korraga ja ilmselt on seetõttu kahjuks oodata aina uusi tragöödiad?

UU – AFP/BNS vahendusel

Allikas: http://uueduudised.ee/junckeri-arvates-vaarib-euroopa-nii-pagulasmasse-kui-ka-terroriste/

1 kommentaari:

Anonüümne 16. november 2015, kell 21:52  

Kui toru lõhkeb ja vesi voolab põrandale, kuivatame hoolega põrandat selleasemel, et vett kinni keerata!
Kas Prantsuse, Inglise js Saksa julgeolekuteenistused on käpardid,et ei suuda takistada inimsmuugeldamist EU-sse, või on seal korruptsioon. Itaalia kohta - seal pidi see moes olema.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP