RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 7. november 2015

Henn Leetna: RAHVALIIKUMINE UUS POLIITIKA

Eesti Viimane Erakond

Me tuleme selleks, et muuta seadusandlust nii, et rahvas on võimul. Ja kui rahvas valitseb riiki, siis me lahkume ja kustutame erakondlikud tuled.
Käesoleval ajal ei ole Eesti rahval asja riigvalitsemise juurde, sest võimuerakonnad on koostanud seadusandluse nii, et Riigikohtul on kõrgem võim rahva tahteavalduse üle.See tähendab maakeeli, et kui rahvas algatab rahvahääletuse, siis Riigikohtul on õigus see tühistada.

Asjakohane seadusandlus lahtiseletatult; Riigikogus on enamuses võimuerakonnad, kes hääletavad omamehe presidendiks. Riigikohtu esimehe nimetab Riigikogu presidendi ettepanekul. Riigikohtu esimees teeb Riigikogule ettepaneku riigikohtunike ametisse määramiseks. Siit järeldub, et riigikohtunikeks määratakse kümme oma mees-naist ja ülejäänud üheksa kohta on opositsioonile jäetud. Seega, kui rahvas soovib rahvahääletuse korraldamist, et president valitakse rahva poolt, siis kümme Riigikohtunikku on vastu ja rahvahääletust ei toimu. Täpsemalt loe www.kristiine.ee

Allikas: Facebook

3 kommentaari:

Anonüümne 7. november 2015, kell 12:48  

Kas Ekrest ei piisa, pole vaja killustustuda erinevate väikeste parteide vahel.

Anonüümne 7. november 2015, kell 13:06  

Nii kirjutab Facebookis Laura Jensen: Ühineda on vaja mitte teha lisa liikumisi ja rühmistusi .

Ma olen küll täiseti tavaline eestlane Soomes . Aga kas te EESTI RAHVAS EI SAA ARU ET TE KILLUSTATE OMA VASTUPANULIIKUMIST PAGULASTE SUHTES . Miks teist iga viimane kui arukas inimene soovib teha oma liikumise? Kas te tõesti ei saa aru, et loomad on targemad kui inimesed. Nad jälgivad instinktiivselt tugevamat. Aga nii te sõidate kõik tühja ja teete paha endale ja kogu rahvale. Sest kasu teist ju killustatuna ei ole mitte kellegile. Kui ei suudeta ühineda siis lõpetage kogu liikumine. AAMEN!

Anonüümne 7. november 2015, kell 13:08  

Veel kirjutab:Põlisoomlaste partei reetis oma valimieelsed lubadused 100 protsendiliselt. Timo Soinist on saanud PERSU liider kes ei hooli enam poole partei liikmete vastatseisust. Soinist tuli kohe kui ta sai valitsusse diktatoor ja oma sõnade reetja . Nüüd on parsude reiting tagant teine ja kõik naeravad ainult Soini üle. Isegi lahtisel istungil Vasakupartei liider laulis talle laulu kuidas takki on kääntynyt. Populistlikele parteile on omane rääkida valimistel seda mida rahvas kuulda tahab ja siis kui saavad valitsusse on täielikult sama mis parteist keegi on .Soini, Sipilä ja Stubi valitsusele ennustatakse lagunemist. Tegelikult võetakse neid majanduspagulasi ainult selleks et muuta töö odavamaks. Isegi kas see õnnestub pole siiamaani ajaloost selgunud. Minu meelest Rootsis kus on juba neljas põlvkond pagulasi seda teooriat ei kinnita. Ainult kriminaalsus on tõusnud kohutava kiirusega. Nende pagulastel kes tulevad Euroopasse ei ole mingit tegemist sõjaga. Need kes siia tulevad on piisvalt jõukad mehed ja pered. Viimse kui üheni parema elu otsijad. Elu riigis muutub selle tagajärjel seadusetuks segasorduks ja kui nähakse et inimesed ei ole oma riigi poolt kaitstud siis seadustele hakatakse aina vähem tähelepanu pöörama. Tulemuseks on et iga väike ülemus pood ja laseb ja ennekõike käseb. Rootsi on ametlikult kuulutanud et politsei on kaotanud kontrolli. Tegelikult ega iga inimene saab sellest aru et Obama ja Merkel on teinud kõikide väikeriikide seljataga mingi lepingu. Millest Merkel püüab elu hinnaga kinni pidada. Ilmselt pealtkuulamise tulemusena on saadud andmeid mida püütakse varjtata. USA-L on käsutuses kompromiteerivaid andmeid Merkeli tegevuse kohta. KÕik keeruline on tegelikult väga lihne ja ainult ahnus ja reetmine ja kriminaalsed tegevused on viinud selleni et Euroopas algab varsti sõda.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP