RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 22. november 2015

Ühistu oma kindlustusmaakler – kindel kindlustaja!



Tartu Hoiu-laenuühistus on tähtsal kohal liikmete varade kindlustamine. Selleks kutsus ühistu ellu osaühingu Lõuna Kindlustusmaakler. Lõuna Kindlustusmaakleri OÜ abil saab kasutada Eestis tegutsevate kindlustusseltside teenuseid. Vahendame liiklus-, kasko-, kodu-, õnnetusjuhtumi-, ettevõtte vara, reisi-, vastutuskindlustust jpt. Võrdleme kindlustusseltside hindu ja tingimusi. Olenevalt kindlustusliigist võib kindlustusseltside hinnaerinevuseks kujuneda 25% – asjatundjate värk!
Lõuna  Kindlustusmaakleri töö on suhelda kindlustusseltsidega. Me tunneme kindlustusseltside tingimusi, eeliseid ja oskame leida teile just sobivaimad tingimused, mille peale huupi otsides ei tule. Aitame teid nii kindlustusteenuse ostmisel kui ka kahju korral.
Ühistu liikmel, kes tahab kindlustada oma vara, on mõistlik kasutada Lõuna Kindlustusmaaklerit. Kui paneme oma kindlustusrahad liikuma läbi meie ühises omanduses oleva ettevõtte, jätame osa kindlustusseltside kasumitest ühistusse.
Iga sent väliskapitalile on Eesti jaoks jäädavalt kadunud ja nõrgestab meid. Et muuta ühistu kui liikmete tervik tugevaks, tuleb jätta raha ringlema ühistusse – see on meie edu pant!

Märt Riiner
Lõuna Kindlustusmaakler OÜ juhatuse esimees

Allikas: http://www.yhistupank.ee/files/uhistuleht_aprill_2013.pdf
 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP