RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 26. november 2015

MATTI ILVES: PROPAGANDA IMMIGRANTIDE VASTUVÕTUKS KÄIB

Propaganda ebaseaduslike immigrantide vastuvõtuks käib edasi täistuuridel. "Vikerraadio" teatas rõõmuga, et Soomes ollakse lausa pagulaste saabumise üle õnnelikud! Eriti väiksemates kohtades, kus ähvardab kooli sulgemine. Nüüd pidi aga tulema sinna mõnikord lausa paarkümmend tublit õpilast (mis sest, et paljud ei oska lugeda-kirjutada), aga õpihimu pidi kõigil olema suur.
Meid lohutati ka sellega, et mingit terroriohtu tulevikus ei ole. Kui lastelt küsiti, kelleks nad tahavad saada, olid vastused kõigiti normaalsed. Kes tahtis saada arstiks, kes õpetajaks jne. Ükski laps ei avaldanud soovi saada terroristiks! Selge, nüüd võime olla kõigiti rahul ja turvalised.

Propaganda väitel meie islamikogukond pidi olema seni väike ja väga rahumeelne. Ainult üks narvalane on läinud ISISe poolel sõdima. Praegu käib kohtuistung Harju maakohtus ainult kahe tallinnlase üle, keda süüdistatakse Islamikalifaadi rahalises toetamises.
Olukorda ei pidavat muutma ka see, et mõned islamiäärmuslased Rootsist on käinud Tallinnas mošeeks kohandatud hoones väljaõpet jagamas.
Plakatil Islamiriigi vaenlased

 Üldiselt on meie asehaldurite ja kõrgametnike suhtumine terrorismi suhtes väga kergemeelne ja mingit ohtu Eestile ei nähta. Olukorras, kus pagulaste sessevedu juba tegelikult käib.
Piisab immigrantide hulgas vaid paari ISISe võitleja tulekust ja need võivadki korraldada meie suuremates linnades juba terroriakte.
Tegelikult praegu toimiv on islami invansioon Euroopasse!




0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP