RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 21. november 2015

Pöördumiste Riigikogule üleandmine ja meeleavaldus suure lipuga

Hea Matti Ilves!
 
Annan Teile teada, et tuleval teisipäeval ehk 24. novembril ajavahemikus 9.00–11.00 korraldame Toompeal, Riigikogu ees meeleavalduse, et protesteerida kooseluseaduse läbisurumise vastu ja avaldada toetus saadikutele, kes seisavad perekonna kaitsel.
 
Päev varem ehk esmaspäeval, 23. novembril kell 10.00 anname Riigikogus Keskerakonna, IRL-i, EKRE ja Vabaerakonna fraktsioonidele üle kokku rohkem kui 25 000 pöördumist ligikaudu 6 500-lt inimeselt, et paluda mitte toetada Reformierakonna ja sotside püüdlust viia kooseluseaduse läbisurumine rakendusaktide vastuvõtmise teel lõpuni.
 
Kui ilm lubab, tõmbame meeleavaldusel lahti hiiglasliku 600 ruutmeetrise (20×30 m) lipu (ülaloleval pildil), millel on sümboolselt kujutatud elementaarset tõde, et perekonna keskmes on mehe ja naise vaheline suhe ning et igal lapsel on loomulik õigus emale ja isale.
 
Laenasime lippu Prantsusmaa kolleegidelt – sama lippu kasutati ka Pariisis toimunud enam kui miljoni osavõtjaga Manif pour tous massimeeleavaldusel, millega protesteeriti sotsialistliku valitsuse püüdluste vastu abielu tähendus seadustega radikaalselt ümber kirjutada.
 
Kui saate meeleavaldusel osaleda, on hästi, aga kui ei saa, pole midagi katki.
 
Kui eelmisel aastal korraldasime Toompeal massimeeleavalduse, siis sel korral ei ole eesmärgiks tuua kokku võimalikult palju inimesi. Pigem on meeleavaldus sümboolne – tuleme kohale, et oma sõnum nähtavaks ja kuuldavaks teha, pidamata kõnesid ja tegemata lärmi.
 
Meeleavaldusele on oodatud kõik inimesed sõltumata rahvusest, poliitilistest eelistustest, usutunnistusest või vanusest, kes peavad oluliseks, et meie ühiskonnas säilitataks ka riiklikul tasandil austus perekonna, abielu ning nende aluseks olevate väärtuste vastu.
 
Püüame korraldada meeleavalduse väärikalt ja soliidselt, mistõttu loodan, et kõik, kes sellel osalevad, austavad meie püüdlust. Nagu eelmiselgi korral, mõistame hukka kõik provokatsioonid, millega võidakse püüda luua vastupidist muljet.
 
Meeleavaldus Toompea lossi ees leiab aset ajal, mil Riigikogus hakatakse arutama kooseluseaduse rakendussätete ja seeläbi kooseluseaduse enda saatust.
 
Ajavahemikus 11.30–13.00 rullime Manif pour tous lipu lahti Vabaduse Platsil.
 
Teid tervitades,
 
Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP