RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 14. november 2015

Immigrantide sissevedu juba salaja käib

Kaili Lendre: Pagulasmaja Keilas näeb välja kui tavaline eramaja, aga pole seda mitte! Interjöör kohandatud pagulaste majutuseks. Aadress Vaikne 46, majal endal puudub number, aga kõrvalmaja on 48. Keegi on leidnud rahateenimise võimaluse. Räägitakse et ei haise...aga haiseb ja kuidas veel! Alljärgnevalt, kuidas asjad käivad;)) Olge hoitud.

Marek Tohu: Tallinna ülikoolis on 200 immigranti peidetud üliõpilaste nimekirja ning eelmise nädala teisel poolel toodi neid Paldiski kaudu bussidega Eestisse juurde...

Eda Rüütel: Novembri esimese nädala teises pooles tuli öösel Tallnnna lennujaama vähemalt 10 lendu lühikeste vahemaade tagant- ja väitetavalt tuleb neid sisse ka lendudega ja enne kontrolljoont suunatakse nad märkamatult mujale.
Lennukitelt tulevad öiste lendudega, tunnistajad on näinud, juhatatakse enne kontrolljoont mujale, neid ootavad väikebussid.

Allikas: Facebook

1 kommentaari:

Anonüümne 14. november 2015, kell 22:53  

Ja nüüd tõstatame ka küsimuse -Milliseid seadusi võimud nii tehes rikuvad??Kas loodetakse igavesti peita kohalike poolt mittesallitud võõraid?Kogu meie riik haiseb nii hirmsasti, et ka ilma soovimatute võõrasetga on olukord plahvatusohtlik.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP