RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 21. november 2015

MATTI ILVES: SAKSAMAAL KAVANDATAV SEADUS VÕIMALDAKS TUNGIDA KODUDESSE PAGULASTE MAJUTAMISEKS!

Saksmaal kavandatav seaduseelnõu võimaldaks tungida eraomandisse pagulaste huvides, et neid siis sinna majutada. Seda seadust on kavandatud Saksamaal täiseti salaja.

See seadus on niivõrd hull, et ajakirjanik Gunnar Schupelius kes seda uuris, arvas alguses tegemist olevat naljaga, kuni selgus karm tõsiasi.
Ta kirjutab, et kavandatav seadus lubab politseil siseneda kodudesse vastu selle omanike tahet, kui majutada on vaja põgenikke!

Saksa põhiseaduses on öeldud, et "kodu on puutumatu" ja ainus kord, kus see ei kehti on vaid siis, kui see aitab peatada raskeid kuritegusid.

Põhiseaduse rakendusseadusesse kavatsetakse lisada uus lõige, mis sätestab: "Politsei saab siseneda ilma omaniku nõusolekuta ehitisse või selle osasse, et kontrollida võimalusi pagulaste ja nende vara majutamiseks, et vältida pagulasi ähvrdavat kodutust."
Nüüd Gunnar Schupelius teatab, et see eelnõu on äkki tabelist kadunud.
Ma ei oska siin midagi arvata, võib-olla leiti, et taoline seadus on veel liialt varajane. Aga kõik see näitab väga kujukalt, millises suunas seadusandjate ja ametnike mõtted liiguvad.

Kui selline seadus-seadusetus peaks kunagi läbi minema, siis näitab see vaid ELi pürgimust räige diktatuuri poole ja ühtlasi valgetevastase genotsiidi uut lainet.

Kasutatud allikas: http://whitegenocideproject.com/germany-proposed-law-would-allow-government-to-enter-private-property-and-plan-for-accommodation-of-refugees/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP