RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 20. november 2015

Kas Stalini ja kommunismi ülistamine kuulub ka "euroopa väärtuste" alla?

"Võidupäeva" pilt Saksa kommude-stalinistide lehelt.

 Milleks selline erinev lähenemine ühesugustele kuritegudele? Natsikuriteod said karistatud sõjas ja Nürnbergis. Kuid tänaseni käib natsijaht ja natse pole, tembeldatakse natsideks aina uusi, vasakliberaalidele sobimatuid poliitilisi jõude. Seevastu kommunism, mis on natsismist kordades rohkem inimesi mõrvanud ja kurja teinud, võib täiesti takistamatult tegutseda üle Euroopa, oma ideid levitada, valimistel osaleda ja istuda isegi Europarlamendis.  
Kui tänapäeva kommunistidele ei heideta ette kommunismi kuritegusid, siis miks heidetakse uusnatsidele ette natside kuritegusid?  
Niikaua, kui jätkub selline valikuline õigusemõistmine, tuleb seista vähemalt nende poliitiliste liikumiste võrdse kohtlemise eest. Kuid siis hakkab ju pihta sildistamine: nats, massimõrvar, inimsuse vihkaja jne. Kuid küsime taas: kuidas siis kommunistide puhul kõik võikad ja natsidest palju arvukamad kuriteod suudetakse unustada??? 
 
"Euroopa väärtuste" ees seisvas Saksamaal, kus isegi väike patriotism tekitab paljudes õudu ja hukkamõistu, võivad vabalt tegutseda sellised kommunistlikud-stalinistlikud veebilehed.
 Kutsun Eesti juhte üles tundma sügavat piinlikust Saksamaa pärast, kes laseb niimoodi ülistada 20. sajandi verisemat diktaatorit ja massimõrvarit! ... Või äkki Saksamaad ei kotigi see, mida meie kirbud asjast arvavad? 
Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com.ee/2015/11/kas-stalini-ja-kommunismi-ulistamine.html

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP