RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 25. november 2015

Varro Vooglaid: loodame, et saadikud ei lase ennast ära osta ja näitavad tugevat selgroogu


Eile andsid SAPTK esindajad IRL-i, EKRE, Keskerakonna ja Vabaerakonna fraktsioonile üle rohkem kui 25 000 pöördumist enam kui 6 500 inimeselt, mille sisuks oli palve mitte toetada Reformierakonna ja sotside püüdlust kooseluseaduse läbisurumine rakendussätete heakskiitmise läbi lõpuni viia.


“Juba mitu aastat oleme seisnud selle eest, et seadustega ei hakataks perekonna tähendust ühiskonnas ümber kirjutama vastu rahva enamuse tahet ja hea õigusloome tavasid räigelt eirates,” ütles SA Perekonna ja Kraditsiooni Kaitseks juhatuse esimees Varro Vooglaid.

Vooglaidi sõnul avaldasid rohkem kui 6500 inimest erinevatele riigikogu fraktsioonidele toetust, et tänaseks juba vähemuses olevad sotsid ja Reformierakond ei saaks oma projekti lõpule viia.
“Loodame, et saadikud ei lase endale seekord pähe istuda ja näitavad tugevat selgroogu, ei lase ennast ka ära osta ning kaitsevad perekonda ja meie ühiskonna alusväärtusi,” tõdes Vooglaid.

Kommenteerides sotside ja Reformierakonna püüdlust perekonna ümbermääratlemise abil ühiskonna aluseid lõhkuda, ütles Vooglaid, et tegu pole tema hinnangul pelgalt ideoloogilistelt alustelt lähtuva tendentsi, vaid puhtakujulise lömitamisega:
“Nii palju kui mina olen nende inimestega kokku puutunud, olen näinud, et seal pole mingisugust tugevat ideoloogilist alust. See on lihtsalt lömitav püüdlus täita neid käske, mis väljaspoolt antakse, et kellelegi meelehead valmistada ja olla kellelegi meele järele. See on tüüpiline orjalik mentaliteet: teha nii, nagu sinult oodatakse, ja mitte seista selle eest, mida sa ise õigeks pead.”
Riigikogu hoone ees ja pärast seda ka Vabaduse väljakul toimunud meeleavaldusel avati täna hiiglaslik loosung, mis kujutab isa, ema ja kahte last. Loosungil on sümboolselt toodud esile loomuseaduslik tõde, et perekonna ja abielu keskmes on mehe ja naise vaheline suhe ning et kõigil lastel on loomulik õigus emale ja isale.

Allikas: http://objektiiv.ee/vooglaid-kooseluseadusest-loodame-et-saadikud-ei-lase-ennast-ara-osta-ja-naitavad-tugevat-selgroogu/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP