RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 5. november 2015

Pagulaskriisiga heitlev Merkel hoiatas Balkanimaid sõjaga



Saksamaa liidukantsler Angela Merkel hoiatas, et piiride sulgemine Euroopaga immigrantide sissevoolu piiramiseks võib viia sõjalise konfliktini Balkanimaades. Merkel ütles seda eile Darmstadtis, kus ta taas oma pagulaspoliitikat kaitses.
Karmimat poliitikat soovivad sakslased nõuavad piiri ehitamist Saksamaa ja Austria vahele, et takistada immigrantide sissevoolu.

Kantsler Merkel väitis, et kui Saksamaa suleb oma piiri Austriaga, võib see lõppeda sõjalise konfliktiga, vahendas The Local Spiegelit.
Merkel ütles, et tara, mille Ungari ehitas piirile Serbiaga, "ehitab üles valepiirid" Balkani regioonis riikide vahele, kes 1990. aastatel olid verises sõjas. "Ma ei taha, et juhtub nii, et seal on sõjaline konflikt taas paratamatu," ütles Merkel ja lisas, et kuigi ta ei taha olla hukatuse kuulutajaks, tõusevad pinged vägivallaks palju kiiremini, kui võib arvata.

Merkel ütles, et pinged Balkani riikide vahel on viinud teda konverentsi kokkukutsumiseni, kus arutada pagulaste transiitteede üle.
Oht seisneb Merkeli sõnul selles, et kui ka Saksamaa sulgeb oma piirid, siis need riigid toimivad samamoodi. Kantsler lisas, et see oli Saksamaa kui suurima Euroopa Liidu riigi kohustus leida lahendus pagulaskriisile, probleemile, mis julgustab rohkem solidaarsusele kui eraldumisele.

________________
Merkel ähvardab riike juba sõjaga, et kaitsta enda idiootset sisserändepoliitikat.
M.I.





0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP