RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 16. november 2015

Mait Mihhels: Miks maailm ei mäleta...

Miks nii "mõistev" maailm ei ole Tiibeti või indiaanihõimude värvides? Miks maailm ei mälesta Hiroshima ja Nagasaki massimõrvade ohvreid end Jaapani lipuvärvidesse riietades?
Ometi mõrvati seal ju, mitte 128, vaid kokku koheselt 50 000 rahumeelset inimest? Või miks ei värvu maailm Vietnami lipuvärvidesse miljoni vietnamlase mõrvamise tõttu nende omal isamaal? Miks istub nii mõistva maailma silmade all "Collateral Murder" loos vangis ainult see kangelane, kes koletu kuriteo tõi päevavalgele? Mille üle me ühiskonnana ikkagi nutame, kui me nii palju ja haledalt nutame?
Miks ärkab meeletu poolehoid alles ja ainult siis, kui meie suured juhid(???) näitavad näpuga, millal on "õige aeg" pisaraid valada?

Kõik kannatused on ju kannatused? Ruandas paari nädalaga hukatud pool miljonit ruandalast on samasugused inimesed, kui need 4000, kes hukkusid pilvelõhkujate õhkimises?
Jutt on professionaalselt tegutsevast rahvusvahelisest kuritegelikkusest ning pealnäha "solidaarse kaasatundmise" varjul pulbitsevast hiigelmõõtudes ükskõiksusest ja manipuleeritavusest.
Kui on soov elada rahus ja harmoonias, nii miks siis ei elata? Miks ei alustata soovitud elukorralduse loomist oma koduhoovist ja nii, et kogu aeg oleks korrasoleva tsooni kaitstud piiriga? Miks lubatakse oma poegadel minna teab-kuhu ja teab-mille eest missioonidele meie õnne vabadusee nimel??? Meie õnne ja vabaduse nimel??? Või kogemusi saama??? Kogemusi saama???

Miks käiakse ise valimiskastil ja valitakse lontruseid ja siis ollakse kaamerate ees kaebemuresid kannatamas, kui need lontrused teevad just seda, mida nad peavadki tegema - lontruslikke tegusid?
Miks hõisatakse" juhhei" labasustele, miks plaksutatakse valedele, ja siis ollakse nii kaeblikes pisarais, kui need labasused ja valed löövad, löövad ja löövad?
Miks on maailmas ... palgaarmeed(Sic!) ja, kes neile maksab ning kas sellisel palgatöötajal on mingitki vahet, kus ja mille jaoks ta oma "tööd" teeb?

15.11.15

Allikas: Liina Miks, Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP