RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 1. märts 2020

Ainult moraalsed värdjad õigustavad Reformierakonna matslikkust ja naiste alandamist

Delfis, Eesti kollektiivses solgitorus teevad jätkuvalt “mehetegusid” moraalsed värdjad, kui kasutada Rein Raua aastatetagust määratlust väärastunud eetilise palega inimeste kohta.
Miks nii krõbedad sõnad?

Nimelt saatis EKRE Tallinna linnavolikogu fraktsioon täna laiali pressiteate, et fraktsioon avaldab umbusaldust keskerakondlasest abilinnapea Betina Beškinale, aga samas taunib Reformierakonna matslikku käitumist umbusalduse läbiviimisel Tallinna volikogus.
Reformierakond ei piirdunud linnavolikogus Beškina umbusaldamisega, vaid alandas ja mõnitas naist. Umbusaldusavaldust ette lugenud Kristen Michalit kostitasid aga tema oma erakonnakaaslased imalate kiiduavaldustega. Puhas nõukogude liit, nagu meenutasid paljunäinud poliitikud. Ainult selle vahega, et inimesi ei mõnitatud sedamoodi isegi nõukogude ajal.

Mida tegi Delfi? Jättis suurema osa pressiteatest avaldamata, kaasa arvatud selgituse, miks EKRE siiski Beškinale umbusaldust avaldas ja milles seisneb Reformierakonna matslikkus. Selle asemel kirjutab Delfi suurelt pealkirjas, et „EKRE viskus vanemateta laste raha linna arvele jätnud abilinnapea Beškina kaitsele“.
Selles anonüümses artiklis, millest ei saa aru, kas tegu on uudise või kommentaariga, püüab Delfi meeleheitlikult jätta mulje, nagu õigustaks EKRE Beškina tegematajätmisi abilinnapeana ja tahab suhteid Keskerakonnaga parandada. Kumbki väide on Delfi luul.
Ent veelgi olulisem on see, et Delfi ei saa EKRE kohta libauudist (või -kommentaari) avaldades ilmselt arugi, millisele haigele mõtteviisile nad oma veergudel heakskiidu annavad. Sisuliselt kiidab Delfi heaks nii naiste avaliku alandamise kui ka Reformierakonna jälgimast jälgima vene stiilis propaganda oma koolikiusaja-mentaliteediga liidri upitamisel.

Kes kiidab takka naiste alandamisele? Üsna tõenäoliselt inimene, kellele meeldib teisi alandada. Siinkohal üleskutse Delfi toimetusele. Äkki puhastate oma read moraalsetest värdjatest, et mitte anda neile platvormi oma väärastunud maailmapildi levitamiseks.
UU
LOE LISAKS
EKRE: Reformierakond tegi Tallinna abilinnapea umbusaldamisest inetu palagani

Allikas: https://uueduudised.ee/arvamus/juhtkiri/ainult-moraalsed-vardjad-oigustavad-reformierakonna-matslikkust-ja-naiste-alandamist/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP