RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 6. märts 2020

Koroonaviirus on suure tõenäosusega bioloogiline terrorism üleilmse ilmavalitsuse kehtestamiseks. Etteantud kava järgi peab esimese 18 kuuga surema üle maailma 65 miljonit inimest

Eile neljapäeval 5. märtsil suri koroonasse Itaalias 41 inimest, Kolmapäeval 4. märtsil 28, teisipäeval 3. märtsil 27, esmaspäeval 2. märtsil 18. Ühe ööpäevaga tõusis nakatanute arv 769 võrra 3 858-le. 562 praeguseks lõpetatud juhtumi puhul on 414 tervenemist (74 protsenti) ja 148 surma (26 protsenti). SUREMUS ON VÄHEMALT 26%. ERR JT VÄRDJASMEEDIUMID VALETAVAD SIHILIKULT, ET ROHKEM INIMESI NAKATUKS.

18. oktoobril 2019 korraldasid New Yorgis Johns Hopkins Center for Health Security ja Bill and Melinda Gates Foundation suurõppuse "Event 201", kus arutati läbi "stsenaarium", mille järgi pääseb lahti koroonaviirus (isegi nimi on sama),  levib üle maailma ja tapab esimese 18 kuuga 65 miljonit inimest. "Stsenaariumi" järgi ei pääse viirus lahti küll Hiinast vaid Brasiiliast. Sündmuste käik ja haiguse tunnused on jahmatavalt samad sellega, mis hiljem tegelikult ka toimub.

The Johns Hopkins Center for Health Security (JHCHS)

Video lõpeb õpetussõnadega, et "globalistlik kogukond" peab sellest tegema omad järeldused ja kõvasti "tööle hakkama".

Allikad:

Fotod: ekraanitõmmised videost

Koostas: Jaan Hatto

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP