RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 31. märts 2020

Valgevene president Lukašenka koroonaviiruse teemal.

Trump kui kunagine ärimees sai kiiresti asjale pihta, et töökohtade kinnipaneku tagajärjel sureb rohkem inimesi kui viiruse pärast. Viirused tulevad ja lähevad igal kevadel, nüüd on lisandnud veel koroonaviirus. Nüüd siis on selge, miks tema riiki kinni ei pane. Milleks kui kõik toimib? Viirus lõppeb, psühhoos lõppeb 1-2 nädalaga, kuid maailmamajandus on kokku kukkunud. Kui te ei saaks oma tooteid müüa, kust te siis raha võtaksite? Juhul kui omanik tahaks kinni panna, siis ta vestleks temaga tõsisel. Kui tahame jääda iseseivaks ja sõltumatuks, siis peame vaid endaga arvestama.

Netti on tekkinud väga palju paanikatekitajaid. Need on nüüd käsile võetud.

Tatart ja kartulit jätkub riigil pooleks aastaks aga kui kaubavahetus katkestada, siis kust saab raha, 1-2 kuu pärast kui siiamaani on eksporti läinud 60%.

Venemaaga kaubavahetust ei lõpetata kuigi Venemaa proovis, selgus, et autod sõitsid ikkagi, nüüd siis juba kõrvalteid mööda. Ja inimesi sa juba ei keela! Isegi Nato maa Poolaga eelmise ööpäeva jooksul liikus üle piiri siia-sinna 136 inimest. Peab olema kord, kuid me peame aru saama, et me ei saa endid kogu maailmast eristada.

Tema peseb käsi ja ka muidu on täitsa normaalne elu. Tema poeg käib koolis. Mõned lapsed puuduvad, no see on nende vanemate otsustada. Aga kõige hullem on see, et homme algaval koolivaheajal pole paljudel lapsi kuhugi jätta ja nad sõidavad vanavanemate juurde.

Kedagi úle 70a pole hooletusse jäetud. Kelle juures ei saa lapsed ja sugulased käia, need võivad lihtsalt ametiisikutele helistada ja abi küsida. Hoidke neid! 2018, 2019 a jaan-veebr. oli hoopis hullem gripp aga koroonasse pole keegi surnud. Milleks siis lärmi lüüa? Vaat siis kui see koroona viirus, mitte viirus aga psühhoos lõppeb, siis räägin teile palju huvitavat, väga palju!

Aga esialgu te mõelge 2 küsimuse peale:

1. Kas koroona nakatub käte kaudu või tuleb juhuslikult kuskilt taevast ülevalt? Kellele ta on kasulik?

2. Kas meie poliitikud on püüdnud seda viiruse psühhoosi kuidagi ära kasutada?

Nüüd mõelgegi, kellel on vaja ja kes kasutas? Keegi teatas, et kuskil on sõda, on vaja kollased vestid tänavalt öra koristada, kellel on valimised, kellegil on veel midagi ja igaüks hakkab veeretama- keerutama ja teevad nalja. Aga sellest me räägime hiljem.

Kõik kartsid linnu- ja seagrippi. Praegu on kolmas koroonaviirus 20 a jooksul. Nüüdne erineb veidi eelmistest. Oleme seda varem ka üle elanud ja pole karjunud. Olen 20a rääkinud et hoidke puhtus ja meie maa ongi ilus ja puhas. See pole lihtsalt viirus vaid ka muu igasugune jama! Viirus lõppeb varem või hiljem. Mõni kannatab aga kriis on tarkadele. Pole mudugi hea teiste nõrkust ära kasutada aga situatsioon on lihtsalt selline ja see on hea, et teie töötate.

Toodi maskid, nüüd pole nendega midagi teha! ûtlesin, et pole vaja osta aga teie ei kuulanud, no olgu, nüüd aga pole miljon maski kuhugi panna! Saksamaa on eraldanud miljard dollarit koroona viiruse peale, ta vajab maske juurde. No müüge neile! Meie asutused saavad tööd teha. Pole vaja mõelda, et meil pole mingeid võimalusi, et keegi kuskil kannatab! Mina pole restorane ega hotelle kinni pannud! On selge, et me pole nii rikas nagu seda on Saksamaa. Sellepärast meil ongi vaja end liigutada, et siis peale seda koroonat kui teised alles hakkavad end käevitama, töötame meie samamoodi nagu varem. Kõik on lihtne nagu varem, see lihtne ongi meie töö.

Betoonitehase teed saab tema nõusolekul kasvõi homne päev hakata laiendama aga neid teeäärseid puid tuleb säästä! Ta keelab kategooriliselt neid enneaegu maha võtta aga kui kunagi on vaja, siis tuleb kohe uued asemele istutada! Kogume raha kokku, iga tööline annab oma palgast 1 rbl. Rikkamad saavad rohkem anda. Ja selleks saab oma betooni kasutada, milleks bensiini kohale vedada.

Ja nad peavad oma võidu 75a aastapäeva pidu.

Ükski maa pole nii palju kannatanud nagu Valgevene. Hukkus iga kolmas. Me oleme oma põlvkonna kaotanud. Ja kõige tähtsam on seda mitte unustada. Ja sellepärast on Jumal neid koroonaviiruse eest säästnud. Nüüd ka koroonaga võitlusest tullakse samamoodi võitjatena välja.

Ma püüan teid igati selle massipsühhoosi eest kaitsta. See on koroonaviirusest hullem! See tuleb igal pool vastu. Püüan teid igati selle juurest eemale tõmmata. Paned triikraua tööle -koroonaviirus, lülitad teekannu sisse - koroonaviirus, avad tv või interneti- koroonaviirus. See vahib igalt poolt vastu. Nii et ärge kartke seda! Hoidke oma lapsi ja vanemaid, me surra ju ei kavatse, nii et hoidke endid, töötage rahulikult ja sõbralikult!
https://www.youtube.com/watch?v=kkuEfOQ6IZc

Allikas: Lia Ylimäki, Facebook

3 kommentaari:

Anonüümne 31. märts 2020, kell 13:01  

Iraani poliitikud eitasid ka, kuniks neil hakkasid poliitikud ise surema

Anonüümne 31. märts 2020, kell 13:18  

Iraani terviseministri asetäitja Iraj Haririchi, et mingit ohtu pole ja karantiini pole vaja, nimetades seda teise ilmasõja eelseks meetodiks. Päev hiljem tuli välja, et Haririchi on ise koroonaviirusega nakatunud. Iraanis on haigestunud mitmed kõrged võimukandjad ja arstid peavad seda võimukandjate endi rumaluse ja ükskõiksuse tulemuseks. Üks Iraani arst rääkis, et võimukandjatele on omane tõe varjamine, nad ei kasuta kaitsevahendeid, aga nüüd on see neile endile valusalt kätte maksnud. Arstide väitel hoiti infot vaka all, kuna kardeti, et see mõjutab Iraanis eelmisel nädalal toimunud parlamendi valimisi.

Iraanis suri koroonaviirusesse nakatunud rahvasaadik ja parlamendi aseesimees Mohammad Ali Ramazani Dastak. Samuti suri koroonaviiruse tagajärjel sealse sõjaväe ehk Revolutsioonilise kaardi luureülem Ramezan Pourghassem. Mees suri elitaarses Khomeini haiglas Teheranis. Ka suri koroonaviirusse esimene naisrahvasaadik, naine langes viiruse tagajärjel koomasse reedel ja suri laupäeval. Haigestuvad ja surevad eriti riigi tippjuhtkonda kuuluvad inimesed. Iraanis kohal olevad inimesed räägivad, et tänavatel on laiba lõhna tunda, surnute arv on väga suur, kordades suurem kui näitavad ametlikud andmed. Iraan on väidetavalt kaotanud kontrolli haiguse üle, sellest annab tunnistust vangide vabastamine.. Iraanis suri koroonaviirusse ka 23-aastane naisjalgpallur Elham Sheykhi

Anonüümne 3. aprill 2020, kell 23:48  

See papi on stiilselt ja sümpaatselt loll. Minu kaastunne valgevene rahvale!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP