RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 13. märts 2020

Koroona Saaremaal: võrkpalliliidu president, reformierakonna poliitik Hanno Pevkur on kaasvastutav ääretus rumaluses

Hanno Pevkur
 Eile selgus, et kaks uut koroonaviirusesse nakatunut on saarlased, kes võisid viiruse saada Saaremaad külastanud Itaalia võrkpalluritelt. Oma roll oli mängude toimumise juures poliitikul ja Eesti võrkpalliliidu presidendil Hanno Pevkuril, kes kandideerib Euroopa võrkpaliliidu presidendiks..
Reformierakonna tipp-poliitik Hanno Pevkur postitas 4. märtsil Facebooki pildi, kus poseerib koos Milano Powervolley juhendaja Roberto Piazzaga., vahendab Delfi. Ta viitab seal ka, et tänab Piazzat, et too toetab teda kandideerimisel Euroopa võrkpalliliidu presidendi ametikohale.
Delfile on allikad viidanud, et Saaremaal räägitakse, et just Pevkur oli see, kes utsitas mängu toimumist tagant.  Pevkur kostis Delfile, et seda soovis siiski klubi. Lisaks lubas Pevkur tööle minna, sest tal pole nädala jooksul ühtegi sümptomit ilmnenud.

Ometi on suurim lollus, et koroonaviiruse epitsentrist kutsuti või lasti võrkpallimeeskond praegusel ajal Saaremaale mängima. Pärast mängu kodumaale minnes mõõdeti Itaalia mängijatel palavik. Kui Pevkur selle asja taga oli ja üritas endale kõrge funktsionääri kohta sillutada, siis see on üks suurimaid lolluseid, millega üks vaid endale mõtlev inimene, iseäranis poliitik võib hakkama saada.
Õhtulehe andmetel oli üks Saaremaal nakatunutest Saaremaa võrkpallimeeskonna tegevjuht Hannes Sepp. Üks nakatunu oli aga ajakirjanik, kes osales läinud reedel ka Tallinnas peetud pressipeol.

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/koroona-saaremaal-vorkpalliliidu-president-reformierakonna-poliitik-hanno-pevkur-on-kaasvastutav-aaretus-rumaluses/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP