RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 3. märts 2020

ERR trikitab koroonanumbritega ja valetab

ERR avaldas eesti rahvale kirjutise koroonaviirusest autoriteks „doktorid“, „professorid“, et oleks usutavam. See jutuke on ERR kodulehel juba pikemat aega üleval: „Hiina haiguste kontrolli- ja tõrjekeskuse 72 314 patsiendi haiguslugu hõlmanud analüüsi põhjal sureb nakatunutest 2,3 protsenti. Hiljutisemate andmete põhjal 3,4 protsenti. Töö põhines vaid Mandri-Hiina ja suuresti Wuhani provintsi patsientidel. Väljaspool Hiinat nakatunutest suri 26. veebruariks 1,5 protsenti1.“ Milles on asi? Inimesed ei sure ega saa terveks hetkeliselt. Haigustunnuste avaldumise ja surma (või tervenemise) vahel on ajavahemik. Võib arvutada haiguse põdemise keskmise ajavahemiku (aritmeetilise keskmise).

Eestinen.fi (29.2.2020): „Itaalias on haigusest tervenenud 50 inimest"“.  ERR (1.3.2020): „Itaalia võimude teatel on uude koroonaviirusse nakatumiste arv tõusnud laupäevase seisuga 1128-ni, ohvrite arv on aga kerkinud kaheksa võrra 29-ni“. Paneme kokku kaks samaajaliselt meieni jõudnud teadet. surnud: 29, tervenenud 50. 29/79=32,9%. Saame suremuseks 33%. See ei ole 0,5%, 2,3%, 3,4% ega ka 1,5%.
Eestinen.fi (28.2.2020): „Kokku on Lõuna-Koreas nakatunuid ligi 3000. Surmajuhtumeid on seni olnud 162. Koroona pole haigus ega midagi 3000-st suri vaid 16, suremus (16/3000 ) on 0,5 %. See number tunduks vist isegi värdjasmeedia tarbijatele natuke kahtlane. Numbreid „16“ ja „3000“ tuleb hinnata läbi põdemise keskmise ajavahemiku. 16-ne jaoks tuleb keskmise põdemise ajavahemiku võrra ajas tagasi minna ja leida palju siis oli haigestunuid ja palju neid on praeguseks surnud. Numbri „3000 nakatunut“ vaatlemiseks tuleb aga keskmise põdemise ajavahemiku võrra ajas edasi minna. Siis on (võimalik, et on) saanud 3000-st 1000 surnut. Seda ERR enam ei kajasta, sest see oleks „paanika tekitamine“.  

Suremus 33% vastab päris täpselt MERS-i kohta avaldatud andmetele. ERR: „Alates 2012 aastast aeg-ajalt haiguspuhanguid põhjustavasse MERS-i on jõudnud nakatuda ligikaudu 2000 inimest. Neist suri ligikaudu kolmandik1“. Praegune koroonaviirus ongi tegelikult MERS (tegelikult on koroonaviirused  mõlemad), millele on laboris geenitehniliselt külge monteeritud HIV-e geenijupp, mis teeb selle „MERS-ist, SARS-ist 1000 korda nakkavama4“(27.2 alles-schallundrauch.blogspot.com).
Aga,aga,aga! Suremus 30% on haiglaravi ja kõigi vajalike ravimite (+ hingamisaparaat) juures. Aga, kui ei ole haiglat, arste, ravimeid, hingamisaparaate, sest surijaid ja haigeid on lihtsalt niipalju!? Kui suur siis suremus on?

Samal ajal sõltumata siinkirjutajast jõuti Itaalias samale järeldusele. Esmaspäeva 1. märtsi eestinen.fi: „Itaalias on 124 esimese koroonaviiruse juhtumi põhjal suremus 33 protsenti. 124 esimese nakatunu puhul tervenes 83 inimest (67 protsenti) ja surid 41 (33 protsenti). Itaalias kerkis koroonaviirusse nakatunute arv üle 1700. Umbes pooled nakatunutest on haiglaravil, 9 protsenti nakatunutest intensiivis.“
Kas siis siinkirjutaja on targem professoritest ja doktoritest, üks veel Oxfordi oma? Kindlasti mitte! Asi on veelgi hullem! Professorid ja doktorid vahendavad teadlikult valeteavet ehk siis valetavad meile.
Lisaks eelenevale leiavad ERR-i professorid, et näomaskide kandmisel pole erilist mõtet. „Tavaline näomask takistab suuremate piiskade limaskestadeni jõudmist, kuid laseb läbib väiksemaid osakesi. Ühtlasi suudavad nakatada mõned viirused inimesi silma limaskestade kaudu. Seetõttu aitab vältida näomask eeskätt teiste nakatamist1“ .

Teised asjatundjad on olnud vastupidisel seisukohal: „Haigustekitajad on õhushõljuvates nakatunust lähtunud üliväikestes piiskates. Seda kutsutakse füüsikalises keemias aerosooliks. Näomask suudab need piisad edukalt kinni püüda. Täielikku kaitset siiski ei paku4.
Tundub, et ERR-l (ja kellelgi veel) on väga vaja, et võimalikult paljud Eesti elanikud haigestuksid surmavasse haigusesse. Muideks täpselt samasugust valet on levitatud nii Saksamaal kui Rootsis. Kas pole kummaline?

Rootsi Uppsala ülikooli nakkushaiguste professor Björn Olsen väidab, et vähemalt 10-st inimesest 7 nakatuvad sellesse haigusesse, kuna on tegu niivõrd nakkava haigusega. (friatider.se 2.3.20205). Eesti praeguse elanike arvu ja 30% suremuse juures teeks see 273 000 haigusesse surnut. Vaadake selline võib olla hind, kui olete ise lollid ja teisi samasuguseid käite valimistel hääletamas!

Koostas Jaan Hatto

1) https://novaator.err.ee/1030423/kkk-mida-peaks-teadma-koroonaviirustest 4)  http://alles-schallundrauch.blogspot.com (27.2.2020)                                                                                                                                                                                          5) https://www.friatider.se/nya-skrackbeskedet-7-av-10-kommer-smittas-av-coronaviruset

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP