RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 12. märts 2020

Siseminister Mart Helme: Eesti migrantide jagamisega kaasa ei lähe

Siseminister Mart Helme lubab hoolitseda oma rahva, mitte võõraste eest.

Kui Saksamaa lubas, et võtab Kreekast vastu lapspõgenikke, siis siseminister Mart Helme teatas telekanalile TV3, et Eesti on täiesti teistsugusel seisukohal.
“Eesti valitsuses on selge konsensulik põhimõte, et meie migrantide sundjagamisega kaasa ei lähe, me pole Kreeka põgenike vastuvõtmist isegi mitte arutanud ja ma arvan, et me ka ei aruta seda,” lausus siseminister TV3-le, lisades, et Eesti teeb oma otsuseid suveräänselt ning Saksamaast sõltumatult.

Mart Helme sõnul ei suuda Eesti sageli isegi oma laste eest hoolt kanda, sealhulgas nende eest, kes elavad üksiku vanema või vanavanematega, on puudega või raskesti haiged. “Eesti valitsuse kohuseks on seista selle eest, et meie omad lapsed oleks terved ja hooldatud ning ei peaks kannatama, vaesust, puudust ja viletsust!”
Minister sõnas, et Eesti riik ei suuda 7-miljardilise inimkonna kannatusi leevendada ning peab katsuma ennekõike oma rahvaga hakkama saada.
Mart Helme seisukohad leidsid toetust ka vaatajaküsimuse vastustest, kus tervelt 91 protsenti vastanutest ei soovinud Kreekast pärit migrante Eestis võõrustada.

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/eesti/siseminister-mart-helme-eesti-migrantide-jagamisega-kaasa-ei-lahe/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP