RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 11. märts 2020

Pere ja Kodu soovitab lastega minna omasooiharate paraadile

Stockholmi omasooiharate paraad 03.08.2019. Foto: Scanpix
Ajakiri Pere ja Kodu avaldas märtsikuu numbris persooniloo Rootsis Faluni kandis elava Mikkerite perega. Mikkerite pereeluülevaate lõpust leiab soovituse osaleda Stockholmi omasooiharate paraadil.

Üdini positiivse pereeluartikli pealkirjaga “Siin on kerge õnnelik olla” on kirjutanud Istanbulis elav inimõiguslane, MTÜ Mondo Süüria põgenike toetusprojekti Türgi ekspert ja vabakutseline ajakirjanik Hille Hanso.
Artikli lõpust leiab kasti, milles on välja toodud Mikkerite pere kuus soovitust, mida on Rootsis koos lastega tore teha. Peale kuningalossi vahtkonnavahetuste, Astrid Lindgreni maa ja Naturhistoriska Museumi (Loodusmuuseum) soovitatakse külastada  Stockholm Pride’i. Stockholm Pride on nädal aega kestev üritus Stockholmis, kuhu kogunevad tänavatel marssima, kogemusi vahetama ja pidutsema omasooiharad ja muud laadi seksuaalsete ning sooliste veidrustega inimesed kogu maailmast.

2019. aastal osales paraadil 45 000 “uhket” (pride – uhkus) inimest ja omasooiharate karnevali vaatas pealt ümber poole miljoni Mikkerite kombel “inimõigustele toetust avaldava” inimese. 2020. aasta Stockholmi omasooiharate karneval toimub 27. juulist 2. augustini.
Märtsikuisest Perest ja Kodust leiab hulga pere- ja lastekasvamise ning -kasvatamise ülevaadete seast näiteks Mari-Liis Nummerti, Marian Heinmaa ja Ana Ghviniashvili kirjutatud südamliku nigeeria päritolu afroeurooplase Ayo ja pakistani moslemist Afifa elustiiliülevaate “Lapsed aitasid eestlaste südamesse pugeda”.

Mõlemad naississerändajad on sünnitanud oma lapsed Eestis. Ayo saabus Eestisse koos abikaasa Oyoga, kes tuli neli aastat tagasi siia raamatupidamist õppima. Pakistani Punjabi provintsi pealinnast Lahorest pärit Afifa kuulub koos abikaasa Jadraniga Ahmadiyya moslemisekti ja tema sõnul ei olnud neil Pakistanis ohutu. Pakistani moslemipere on Eestis elanud aasta ja viis kuud ning pea aasta tagasi andis Eesti riik neile ametliku pagulasstaatuse. Mõlemad naised ja nende pered on otsustanud siduda oma saatuse Eestiga.

Pere ja Kodu tutvustuses kirjutatakse:
“Pere ja Kodu on Eesti suurim ja armastatuim pereajakiri, mis tähistas 2019. aastal 25. ilmumisaastat. Me käime aga alati ajaga kaasas! Pere ja Kodu räägib ausalt nii pereelu rõõmsatest kui ka keerulisematest tahkudest.
Ajakirjas jagavad Eesti emad ja isad puudutavaid kogemuslugusid sünnitusest, laste kasvatamisest, tervisest ja suhetest.
Vastame Sinu küsimustele, mis tekivad lapse ja terve pere elu erinevatel arenguetappidel.
Et pereelu väljakutsetega toime tulla, kaasame pereterapeute, psühholooge, lastearste ja teisi oma ala parimaid asjatundjaid.
Pakume Sulle inspiratsiooni- ja ideelugusid, kuidas pereelu lihtsamaks, nauditavaks ja lõbusaks muuta.
Tutvustame Sulle erinevaid võimalusi, kuid julgustame Sind alati valima just oma perele sobivaima lahenduse.
Me naerame ja nutame koos Sinuga, aga ei mõista hukka.”

Nagu ajakirja enesetutvustusest võib järeldada, siis käsitleb Pere ja Kodu “pereelu väljakutsetena” ka rootsi “Mister Gay” valimist ja tutvumist “põneva” BDSM maailmaga, mis mõlemad on osa Stockholmi omasooiharate üritustest.
Pere ja Kodu ajakirja peatoimetaja on Kerttu Jänese.

Toimetas Karol Kallas

Allikas: https://objektiiv.ee/pere-ja-kodu-soovitab-lastega-minna-omasooiharate-paraadile/

1 kommentaari:

Anonüümne 11. märts 2020, kell 11:41  

Satanism. Võtta asjad üle ja panna iseendale vastu töötama. Naised on iga satanistliku jäleduse eesotsas. Tuleb välja, et Pakistanist ja Aafrikast Eestisse asumine on vahepeal kuidagi lihtsaks muutunud. Tule ja ole ja ongi kõik.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP