RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 19. märts 2020

Rahva Raamat keeldub SAPTK poolt välja antud raamatut müüki võtmast

Tapio Puolimatka raamat "Ühiskondlik eksperiment lastega". Foto: Markus Järvi

Raamatupoekett Rahva Raamat keeldus müügile võtmast SAPTK poolt välja antud professor Tapio Puolimatka raamatut “Ühiskondlik eksperiment lastega”, põhjendades seda sooviga, et “ei tekiks eriarvamusi ja propagandat”. Professor Puolimatka räägib oma raamatus sellest, et lastel on loomulik õigus isale ja emale.

“Rahva Raamat andis meile pärast pikka vaikimist ja mitut meeldetuletust teada, et nad ei võta SAPTK poolt välja antud professor Tapio Puolimatka raamatut “Ühiskondlik eksperiment lastega” müügile, et – JA PANGE NÜÜD HÄSTI TÄHELE – “ei tekiks eriarvamusi ja propagandat”,” teatas SAPTK juhatuse esimees Varro Vooglaid sotsiaalmeedias.

“Ehk siis ülikooli professori kirjutatud raamat, mis edastab rahulikult argumenteeritult seisukohta, et kõigil lastel on loomulik õigus emale ja isale, mida ka riik peab austama, on tembeldatud vastuvõetamatuks propagandaks. Jabur, kas pole?! Veel jaburam on see, et Rahva Raamat määratleb end poena, mis ei taha eriarvamusi kajastada. Rääkimata sellest, et kuidas on laste loomulik õigus emale ja isale üldse mingi vastuvõetamatu “eriarvamus”?!”

“Minu hinnangul on siin koht, kus tuleb tõsiselt kaaluda Rahva Raamatule BOIKOTI kuulutamist kõigi poolt, kes niisuguse käitumisega ei nõustu ja peavad vajalikuks säilitada austus perekonna, abielu ja laste loomulike õiguste vastu,” leiab Vooglaid, osutades ühtlasi Rahva Raamatu käitumise väga küsitavale kooskõlale veendumuste alusel diskrimineerimise keeluga.
Samas on kõnealune raamat müügil raamatupoeketis Apollo.

Allikas: https://objektiiv.ee/rahva-raamat-keeldub-saptk-poolt-valja-antud-raamatut-muuki-votmast/ 

1 kommentaari:

Ivo Õunpuu 19. märts 2020, kell 13:18  

Toetan Rahva Raamatule boikoti kuulutamist ja ühinen sellega ESIMESENA.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP