RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 4. mai 2012

Agenda 21 kaotab iseseisvuse

Agenda 21 on maailma jätkusuutlikkuse programm, mille algatas ÜRO. Agenda 21-s on kirjas tegevused, mis peaksid toimuma nii globaalsel, rahvuslikul kui ka kohalikul tasandil. Number "21" tähistab 21. sajandit.
Eestis täidetakse seda Uue maailmakorra loojate programmi kuulekalt nagu ikka. Videost selgub ka, et inimestele tuleb tulevikus anda vähem haridust, sest haritud inimesed on jõukamad ja tarbivad rohkam asju, see aga ei pidavat jätkusuutlikuse seisukohalt olema hea. Meil juba vähendatakse lõputu haridusreformi käigus selle suunise täitmiseks gümnaasiume.
M.I.

Miljonid, kes kuuluvad tapmisele, Agenda 21!

5 kommentaari:

Anonüümne 4. mai 2012, kell 20:00  

Väga hea, seda teemat tuleks enam teadvustada. Kunagi rääkisid sellest ka mehed nagu Phil Schneider(otsige Youtube kaudu: Alien Agenda) ja Bill Cooper. Mõlemad mõrvati,kuna nad jõudsid tõele ilmselt liiga lähedale.
Phil Schneider rõhutas,et tulnukate agenda on sama,mis uus maailmakord. Isegi kui inimestel on raske uskuda,maaväliseid olendeid. Siis tuleb aru saada,et paljud,kes esitlevad end meie päästjatena,seda kindlasti ei ole ning nende varjatud motiivid, võivad ühiskonna viia Orwelli raamatust tuntud maailma.Kus lööklauseteks on:
SÕDA ON RAHU,
VABADUS ON ORJUS
TEADMATUS ON JÕUD

Matti Ilves 4. mai 2012, kell 22:54  

See teema on minule täitsa uus. Sain ühest kommentaarist juhatuse selle juurde ja eks ma proovin siis midagi veel leida. Tänan.

Anonüümne 5. mai 2012, kell 08:29  

Pole tänu väärt. Agenda 21 üks tore eesmärk on ka juba blogis välja toodud haridussüsteemi järk järguline mandumine. Sisuliselt, viib see tulevikus olukorrani,kus haridus on vaid korporatiivsele eliidile kättesaadav. Ülejäänute jaoks jääb haridus kättesaamatuks.
Kas kujutaksite olukorda ette,kus igat kooli(hetkel on nad riigi ja omavalitsuse haldusalas) juhuksid, korporatiivsed firmad?
Missugust haridust nad annaksid või kas nad laseksidki sinu last uksest sisse,kuna sa pole maksejõuline? Praegu võidakse inimest hulluks sildistada sellise jutu eest aga see on reaalsus,mille suunas me liigume.
Phil Schneider on öelnud nõnda: Meie rahva esindajad teesklevad,et nad seisavad meie õiguste eest, sest mõistke üht. Sa ei saa olla kahes majas isand!

Matti Ilves 5. mai 2012, kell 12:47  

Jaa, mõtlemapanevad kommentaarid.

Anonüümne 5. mai 2012, kell 22:06  

Soovitan vaadata ka filmi:
Aquarius:The Age of Evil.

Kättesaadav ka youtubist.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP