RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 23. mai 2012

Ei saa läbi eurota?

Mäletate lugusid, milline rikkus pidi meied ELis olles saatma või milliseid suurinvesteeringuid euroga liitumine meile toob või hoopiski et Kreeka euroalast ei lahku(Ansip) ning meie raha ei raisata rikaste riikide aitamiseks? Ei? Edu teile siis!
2010. aastal kirjutasin, et asi pole kas, vaid millal küsimuses. Nüüd on selge, et tänane euro laguneb juba juunis-juulis. Multikultide järjekordne idüllilise ja salliva impeeriumi taotlus on taas kokku varisemas. Millise tagajärjega meile? Lisaks sadade miljardite prügikasti pühkimisega, kasvab Kreeka lahkudes surve hüppeliselt Hispaaniale, kelle seis samas suunas liikumas ning mille võlakirju keegi eriti ei taha. See tähendab, et selle rämpsvõlakirju tuleks hakata ostma sakslastel soomlastel, hollandlastel prantslastel ja ka eestlastel ning seda kõrge inflatsiooni hinnaga. Muidu oleks mädaeurol lihtsalt kriips peal.
Olete juba täna tunnistajaks, kuidas suitsev euro väärtuse languse ja kasumiiha tõttu kaubamajades hindu kergitab ning palka neelab. See trend jätkub. Seda muidugi, kui rahvas  põhiseadusega vastuolus oleva ESM-i ja teda läbisuruval parlamendil oma heaoluga jätkuvalt pokkerit mängida lubab. Arvestades, kui vastuvõtlik on rahvamass üha uutele eurovaledele siis ilmselt laseb. Aga enne mõelgem kasule, mida oleme imeeurost saanud.
2011. aastal voolas investeeringuid st raha Eestist rohkem välja, kui siia investeeriti.
Inimestel tuleb öelda hüvasti suurema osa oma säästudega, sest saabuv uus kriis pühib selle inflatsioonisohu.
EL ise on järjekordne näide eurokommunistide katsest luua ebabioloogilistel alustel põhinevat võrdsuse, sallivuse ja kooselamise riiki, mis on taas tänasel kujul lagunemas. Kommunism pole ju koos oma erivormidega muud kui taotlus luua multikultuurset, etnilist ja vähemalt sõnades sallivat suurriiki. See ei arvesta kultuuriliste ega rassiliste erinevustega ning see kajastub ka majanduses, mille eksperiment nüüd kalliks maksma läheb. Miljonitel tuleb öelda hüvasti oma palkadega, töökohtadega, pensionisambasse kogutud rahadega, sest eurokarusell peab ju jätkuma(?). Viimane sõltub mõistagi sinust, valija.
Allikas: http://staap02.wordpress.com/

1 kommentaari:

Anonüümne 23. mai 2012, kell 15:15  

Ennustasin 2004.a kui hakati pensionifonde looma,et tulevikus lähevad need fondid pankrotti ja reaalselt,keegi sealt raha ei saa. Läbi nähtav Bonzi skeem aga paljud pidasid mind siis peast segaseks. Täna tuleb tunnistada,et paljude liig optimism on asendunud kibestusega. Samas oleks sääraseid idiootsusi nagu EURO kasutuselevõtt ja spekulatiivsed fondid saanud vältida?
Lisaks mureneb praegu poliitiline koalitsioon ja kui EURO unelm, lendab prügikasti siis tõsisem lagunemine ja patuoinaste otsimine alles hakkab. Kindlasti ei jäta seda võimalust,teatud suurriigid kasutamata. Onu Sami abile siin loota ei tasuks.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP