RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 21. mai 2012

EESTIELU: Tähtis on sisu, mitte vorm. Kes ehib end ja milliste sulgedega?

Pildi allikas: Briti ajaleht The Guardian.
See pilt avaldati mitmetes meediaväljaannetes ja sellel oli kindlasti propagandistlik eesmärk. Ja eesmärk polnud mitte jätta muljet, et NATO ja Ameerika väed on natsid (kuigi nad teenivad globalistlike ambitsioonidega fašistide huve), vaid kahjustada rahvulikku mõtlemist ja tegevust maailmas tervikuna. Kui me vaatame meediat, siis enamus infost, mis seal on rahvusliku identiteediga seotult esitatud on suunatud sellele, et:
* rahvuslikult meelestatud inimesed on äärmuslased ja ohtlikud
* rahvuslikud ideed ja mõtteviisid on iganenud ja ” veidrad”
Kuid tegelikult ei maksa jääda lõksu välisesse vormi. Tähtis pole see, kuidas üks või teine poliitiline jõud ennast nimetab. Vaatame täna Eesti parlamendis esindatud erakondi: sisuliselt puudub parlamenderakondade maailmavaateline erinevus.
Oluline on see, milliseid otsuseid on mingi poliitiline jõud teinud ja milliseid tegusid on tehtud.
Sõnu oskavad kõik teha, kuid millised on sisulised ja põhjapanevad erinevused üldises poliitilises suunas ja orienteerituses? Kõik kummardavad Euroopa Liidu poole ja kiidavad NATOt ja tema tegevust. Ja milleks inimesed ei huvitu poliitikast ja ikka veel ei arva midagi KODANIKUÜHISKONNAST? Sellepärast, et poliitika on väga halb teater, mis ajab haigutama ja ei kutsu teist korda vaatama. Aga paraku see just võimulolijatele meeldib. Hea rahulik oma käkerdlikke seadusi ja otsuseid vastu võtta, avalikkus ei sega eriti, tüütud putukad sellised. Rikuvad veel äkki ära midagi!
Aga “The Guardian” kirjutab:
Ülaltoodud pilt on tehtud 2010 septembris Sangin`i provintsis Afganistanis.
Fotol on näha tähed “SS”, mis on kujundatud kahe välgunoole sarnasena. Sellist sümbolit kasutasid SS üksused II Maailmasõjas.
SS ehk täisnimega Schutzstaffel oli Saksa Natsionaalsotsialistliku Tööpartei sõjalise politsei üksus, mis seisi lahus üldisest sõjaväeüksustest. SS üksuse liikmed pidid andma lojaalsusvande otseselt Adolf Hitlerile.
Allikas: http://eestielu.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP