RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 15. mai 2012

Bilderbergi grupi kokkutulek 2012 – 31. mai kuni 3. juuni

Peeter Proos
Vanglaplaneet


Kätte hakkab jõudma aeg, mil aset leiab 1954-ndal aastal Hollandis asutatud uue maailmakorra võtmegruppi selleaastane kohtumine. Igal aastal kohtub ligi 150 finants- ja võimueliidi tegelast , et kinniste uste taga ning relvastatud valve all panna paika järgmised sammud, mis peaks aitama saavutada nende lõppeesmärki – ühtset maailmavalitsust.

Tundub, et USA presidendivalimiste aastal toimub Bilderbergi grupi kohtumine 31-st maist kuni 3. juunini Virginia osariigis, Chantilly’s. Sealne Westfields Marriott Washington Dulles hotell (sama koht kus bilderberglased kohtusid ka 2002. ja 2008. aastal) on neljapäevast, 31. maist kuni 3. juunini täielikult broneeritud. Samas on nii enne kui peale nimetatud kuupäevi võimalus tube kinni panna.
Võib arvata, et peale eelmise aasta sündmuseid Šveitsis St. Moritzis, kus Bilderberglastel tuli oma pisikesel jalutuskäigul loodusesse protestijatega silmitsi seista, on turvameetmeid tugevdatud.
Kuigi on üsna tõenäoline, et Westfields Marriotti hotell on valitud selle aastaseks Bilderbergi kohtumispaigaks, on teada et neil on kombeks jälgede segamiseks broneerida mitmeid hotelle.
Bilderberglaste otsus korraldada selleaastane kohtumine Ameerika Ühendriikides on tihedalt seotud 2012. aasta presidendivalimistega, kuna salajase kliki esindajad – töösturid, pankurid, õpetlased, meedia mogulid, mängivad kampaanias olulist rolli.
Allikas: http://prison.planet.ee/index.html

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP