RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 15. mai 2012

MATTI ILVES: KUI PALJU ELAB EESTIS VEEL EESTLASI?

Toon alustuseks kaks kirja:

Tere!

Te avaldasite meedias mõningad üldised andmed rahvaloenduse kohta. Mind huvitab vaid kaks arvu:
1. Kui suur on Eesti elanike koguarv?
2. Kui palju eestlasi elab Eestis?
Loodan, et saate mulle juba vastata. Ootan huviga neid andmeid!

Lugupidamisega,
Matti Ilves

VASTUS:

Tere!

 Rahvaarvu me veel avaldanud ei ole,  on avaldatud vaid loendusel täidetud ankeetide arv maakonniti http://www.stat.ee/58604. Seda numbrit ei saa kindlasti kasutada rahvaarvuna.

Loendusel kogutud on andmed veel töötluses ja esialgseid tulemusi on oodata mai lõpuks (rahvaarv kokku, mehed, naised)  ja lõplike andmete avaldamine algab detsembris 2012 ning kestab kogu 2013 aasta. Avaldamise täpne ajakava valmib 1.10.2012 ja siis saab sellega tutvuda veebilehel www.REL2011.ee

Parimate soovidega
Aira Veelmaa

Teabe ja levi talituse juhataja
Statistikaamet
625 9248

Vastuskirjast selgub, et kogu rahvaarvu tuleb meil oodata mai lõpuni ja eestlaste arvu saame tõenäoliselt alles 2013. aasta jooksul. Tõesti imelik, et Statistikaametil tänapäeval andmetöötlus võtab niivõrd kaua aega.
Seega teame nüüd, et eestlaste täpsest arvust riigis puudub igasugune ülevaade, vähemalt seni kui saame rahvaloenduse andmed.
Praegu on meil kasutada aga eelmise rahvaloenduse ja rahvastikuregistri andmed. 2000. aasta rahvaloenduse andmetel elas Eestis 1 370 052 inimest, neist eestlasi oli 930 219. Seega eestlaste hulk võrreldes kogu elanikkonnaga oli 68%.
Rahvastikuregistri jaanuaris 2011 avaldatud andmetel oli Eestis elanikke 1 365 463, eestlaste arv on aga langenud päris tunduvalt ja oli 836 335, mis moodustab kogu elanikkonnast vaid 61%. Praeguseks on eestleste osakaal veel langenud massilise väljarände ja negatiivse rahva iibe tõttu. Eestlaste protsenti rahvastikust mõjutab ka päris suur sisseränne SRÜ riikidest ja EL-u osariikidest - see on umbes 3 000 inimest aastas. Lisaks ametlikule, nüüd veel korruptiivsetel eesmärkidel suurendatud sisserände kvoodile tuleb siia väljaspoolt EL-tu veel inimesi perekondade ühinemise sildi all, mis on euroliidus üks inimõigusi ja ühinema peavad nad just varem nende või nende vanemate poolt okupeeritud riigis.
Keegi ei räägi enam 1949. aasta Genfi konventsioonist, milles on üteldud, et okupeeriv riik ei või muuta okupeeritava territooriumi rahvastiku koosseisu. Selle alusel kuuluksid enamus muulasi Eestist väljasaatmisele.

Arvasin, et eestlased muutuvad Euroopa Liidu tingimustes oma põlisel kodumaal juba 20. aasta pärast vähemusrahvuseks, aga nüüd võib juhtuda see veelgi varem, kui juba ei olegi juhtunud! Lugesin hiljuti Villu Randoja 2002. aastal ilmunud raamatut "Siberi lood" ja seal kirjutatakse:

"2000.a. Läbiviidud rahvaloendus siiski näitas, et on vähenenud Eesti üldelanikkond, 1,31 milj inimest ja küllalki suur on muulaste osakaal (umbes 40%). Demograafid püüavad igasuguste labaste võtetega näidata, et see arv on palju väiksem. Kuid milleks rahvale magus vale, parem olgu juba karm tõde. Pealegi on venekeelse elanikkonna iive suurem kui eestlastel, samuti on neil võimalus ja luba oma kogukonda täiendada Venemaalt siia sõitvate sugulaste arvel. Ja kui vaadata rahvastikuregistrit, siis on üle 50% Eesti elanikest venekeelse perekonnanimega. Mis see on, kas vaikne ja hiiliv venestamine?"

Teadsin, et meie statistikat saab nüüd veel vähem usaldada kui nõukogudeaegset, sellest saate lugeda SIIN. Imestasin üldse, et seekord küsiti rahvaloendusel veel loedatava rahvust, järgmine kord seda ilmselt enam ei tehta. Prantsusmaal on juba praegu täiesti võimatu saada statistikat seal elavate teistest rahvusest põliselanike kohta. Sest kõik alalised elanikud loetakse prantslasteks ja ei eksisteeri näiteks mingisugust baski rahvast. Selline tulevik ootab ka meid kui EL varem kokku ei varise, või õnnestub Eestil sealt kuidagi välja rabelda.

4 kommentaari:

Anonüümne 15. mai 2012, kell 11:16  

EU lastakse põhja nagu Bilderbergid seda 2011.a Šveitsi koosviibimisel otsustati, küsimus on,mis saab siis edasi? Tekib võimu vaakum mida ilmselt Venemaa kasutamata ei jäta. Mul on siiani raske aru saada,kuidas juhtiv poliitkud nii naiivsed on ja korrutavad muudkui,et kõik on hästi ja paremaks läheb. Ennast võib ju lollitada aga kui kaua?

Samuti ei tasu ära unustada,et ÜRO on igale riigile peale surunud n.ö populatsiooni kontrolli(Agenda 21). Seega, eestlaste vähenemine on igati kooskõlas maailmavalitsejate nägemusega. Rääkimata 20.a jooksul tehtud vigadest,mida tagasipöörata ilmselt ei ole enam võimalik. Kui praeguses tempos asi jätkub siis on eestlane oma riigis vähemusrahvas vähem kui 30.a pärast. Jutt laste tegemisest ja nende abil eakate(tegelikult nomenklatuuri) ülevalhoidmisest on lausa silmakirjalik,sest on selge,et tulevikus on veel vähem töökohti kui praegu tänu, automatiseeritud tootmisele. Seega mida peaksid tulevased noored tegema hakkama,kui osadel praegustelgi pole midagi teha???

Matti Ilves 15. mai 2012, kell 11:26  

Jah, nii see on. Aga olen kindel, et me ei pea eestlaste vähemusrahvuseks muutumist ootama 30 aastat, see juhtub palju varem, kui juba ei olegi teoks saanud.

Anonüümne 15. mai 2012, kell 12:44  

Ning 2012 aasta Bilderbergide kogunemisest on meedia vait,taaskord.
http://www.infowars.com/occupy-bilderberg-2012-special-announcement-from-alex-jones/

Tundub,et viimasel ajal on mullegi silma hakanud,et eestlased on asenduma hakanud venekeelt rääkivate või oma emakeeleks pidavate kodanikega.
Samuti on tohutult vene turiste ning kinnisvara ja vallasvara ülesostjaid tekkinud juurde eriti viimased 2 aastat.

Matti Ilves 15. mai 2012, kell 15:18  

Tänan lingi eest! Blogis täna just avaldasin Bidlberglaste kogunemisest sissekande, pärit Vanglaplaneedist.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP