RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 7. mai 2012

Tänavad puhtaks

6. mai 2012
Paremate tulek
Paremate tulek(AP Photo/Petros Giannakouris)
Aastaid kestnud multikulti katsetamine ja majanduslikud eksperimendid on toonud mitmele poole Euroopasse täiesti uue näo. Aastaid kestnud nn “arengu” tulemusena on terved piirkonnad muutnud oma nägu tundmatuseni. Näib nagu oleks nii Ateena mitmed osad, Brüsseli, Pariisi, Oslo ja mitmete teiste linnade nägu muutunud üha enam lõunapäraseks, kräsujuukseliseks, kongusninaliseks, tumedanahaliseks, pilusilmseks, lärmakaks, agressiivseks ja talumatuks. Väiksemal määral on seda trendi ka näha meie oma vanalinnas, kus põliselanikust mehel kohati ohtlik suveõhtutel minna on. Meie oleme selles osas aga õnneks veel  lapsekingades. Ei tasuks viimast lugeda kultuurireisidel olevate turistide vastaseks hoiakuks kuivõrd viidet neile, kes tulevad siia hoopis kolmandate eesmärkidega.
Ühes Ateena kesklinna kvartalis ilmestab kõnniteed sõnum: “Välismaalased Kreekast välja!” Vasakpoolsed pistavad muidugi kiunuma ahistavast rassismist, kuid sealseid kohalikke see enam ei huvita. Neil on kõrini. Olukord on sundinud looma poliitilisi jõude, mis olukorraga tegeleks, sest võõramaalaste karistamatu omavoli on muutnud olukorra kohati väljakannatamatuks. Asja teeb veelgi keerulisemaks majanduslik olukord. Esile on kerkimas vaatamata meedia poolsele boikottile mitmed rahvuslikud jõud, millest suuremad on ekspertide hinnangul jõudmas seekordsetel valimistel parlamenti.
Nende (rahvuslike jõudude) poisid tegid selle platsi puhtaks… enne ei saanud siia üldse enam tulla õhtuti, sest kõik kohad olid täis immigrante, kes narkootikumidega kauplesid ja tülitsesid. Vahel vägivaldselt,” vahendas e24 FT kirjutatud artiklis Kreeka pensionäri Rina öeldut.
Ilmselt toovad kolm suuremat rahvuslikku parteid Kreekas valimistelt ära 13-15% häältest – märgatav edasiminek võrreldes eelmiste valimiste vähem kui 6 protsendiga. Ka Le Peni 17% presidendi valimistel polnud juhus. Aeg on tegutseda või välja surra ja see viimane saaks olema piinarikas, kui vaadata LAVi olukorda.
Tegutsema peame ka meie
Eesti noormehi kutsutakse ajateenistusse, et kaitsta oma maad ja rahvast aga mida on siin tulevikus kaitsta, kui tänane “integreeriv” trend jätkub? Eesti neide ja nende… välismaalastest sponsoreid, keda siinse rahva saatus grammigi ei huvita, majanduslikku kitsikust või hoopis seda “meeldivat” euroliitu, mis pidevalt regulatsioone peale surub?
Suhtumisega mind ei huvita, kuniks mind ei puudutata jõuame punkti, kus tagasiteed on raske leida. Tegutseda tuleb täna.

Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP