RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 18. mai 2012

Maailmavaate sihtasutused on legaliseeritud korruptsioon

Tallinn 17.05.12

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond ei poolda riigikogu parteide poolt planeeritavat plaani luua maksumaksja rahastatud nii-öelda maailmavaate sihtasutused. Peame planeeritavat skeemi läbinähtavaks ja küüniliseks katseks suunata veelgi rohkem kodanike raha kitsa ringi poliitikute kätte eesmärgiga tagada otsuse langetajate endi edasine püsimine võimu ja raha juures.
„Eesti kodanikke nööritakse juba praegu suurejooneliselt parteide riikliku rahastamise skeemi alusel, kus kõik kodanikud hoiavad sõltumata oma poliitilistest eelistustest oma maksurahaga üleval Toompea kartelliparteisid,“ selgitab Konservatiivse Rahvaerakonna juht Margo Miljand. „Sellest hiigelsummast jääb aga ikke veel väheks ja nüüd on siis lagedale tuldud uue skeemiga. Tegemist pole millegi muu kui legaliseeritud korruptsiooniga, kus inimesed, kellel on võim otsustada avaliku rahakoti üle tõstavad enda taskusse sealt summasid, luues selleks eraldi seaduse ja tuues selleks kõige õõnsamaid õigustusi,“ ütleb Miljand.
Konservatiivne Rahvaerakond leiab, et maailmavaate edendamine ja propageerimine on iga maailmavaadet omava huvigrupi  – olgu ta siis partei või mõni muu selts – loomulik tegevus, mida tuleks aga harrastada oma vabast ajast ja liikmemaksude ning eraannetajate toel. Meie hinnangul ei saa kodanikuühiskonda ehitada ülevalt alla maksumaksja rahaga. Ühtlasi leiame, et ühelgi kodanikul ei peaks olema kohustust pidada oma maksurahaga üleval poliitilise jõude, mis on talle maailmavaateliselt vastumeelsed. Praegu see paraku nii aga on.
Lisainfo
Margo Miljand
Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna
Esimees

Allikas: http://ekre.ee/
______________________
Lugege lisaks ka SIIT
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP