RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 6. mai 2012

VEIKO RÄMMEL: NORMAALSEST RAHVUSLUSEST TEHAKSE TONTI!

Kolumnist Martin Kala määrib Postimehes jälle rahvuslusele äärmusluse silti pähe. Erakordselt nõme tundus Norra massimõrvari Breiviki sidumine rahvuslike liikumistega, ilmselt jäi autori arvates sellest vajaka, nii võeti siis natsisilt samuti appi. Tegelikult on see tegelane pigem haige inimene, öelgu targad tohtrid mida iganes. Ja ainult aus ning avalik kohtupidamine hoiab tulevikus säärased ilmingud ära. Igasugune salatsemine on samal ajal vesi uute breivikute veskile.
Ma saan nõustuda vaid väitega, et praegu Euroopas kujunenud (kujundatud) olukord on skisofreeniline ja kutsub esile vastuhakke. On ju rahvas nagu ka üksikidiviid piltlikult nagu elusorganism ja kahtlematta võitleb  oma olemasolu eest, kui tapale veetakse. Ons siin taga nüüd uue maailmakorra ihaldajad või Brüsseli utopistlikud sotsialistid ei omagi erilist tähtsust. Tähtis on tulemus ning see on jälk. Iga rahvas elagu omal maal ja palun ärge tehke siin mingit multikulti kokteili, see viib vastu vaid hävingule, aga mina tahan, et ka minu poeg oleks eestlane. 
Kristluse, kui Euroopa kultuuri alustala teadlik hävitamine avas tee Islami pealetungile ja on ainult loogiline, kui see põlisrahvale ei meeldi. Olen täiesti veendunud, et religioonide konflikt ei lase ennast enam kaua oodata, Mu kooliõde hakkas lisaks heebrea keelele ka araabia keelt õppima, ilmselt tuleks ettenägelikult teha sama?
Eestis saab midagi muutuda vaid siis, kui murdub poliitkartelli võim. See saab juhtuda vaid otsevalimiste seadustamise kaudu.
 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP