RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 18. juuni 2012

Eesti liigõhukeseks kulutatud


Veel kolm aastat liberalismi ja rahvas loobub päitsetest, millega tänane võim end võimul hoiab ning siis on küsimus: kas rahvuslus või kommunism.
Veel paar aastat liberalismi, kärpeid ja hinnatõuse ning rahvas valmis loobuma päitsetest, millega tänane võim end võimul hoiab ning, kui see juhtub, on küsimus: kas rahvuslus või kommunism.

Kui inimene on narkar, saab teda ravile allutada üksnes siis, kui ta tunnistab, et on narkar. Sarnane on ka Eesti osariigi võimuga: ei ole võimalik planeerida abinõusid võitluseks vaesusega, kui kuulutame aina, kui hästi meil läheb ja eirame ebameeldivaid näitajaid.
Rahandusminister Jürgen Ligi ja co kordab nagu kellavärk, et riigi rahandus on tasakaalus. See on tõsi, aga tulemuseks on see, et riik on jäänud nii õhukeseks, et sulgeme koole, haiglaid, päästeameti depoosid ja politseijaoskondi.
Samas viiakse rahandus tasakaalutumaks tõstes võlakoormust rikaste riikide priiskamise pikendamiseks. Puudujäävad tulud kooritakse siinselt elanikonnalt. Tulemuseks üha vaesemaks jäänud elanikkond, kellest 61% keskmist palka ei näe. Jõukam pool aga naudib maksuvabastusi, millelaadseid mujal maailmas palju ei ole.
Makse neile ei tõsteta, sest see puudutaks valusalt elanikkonna jõukamat osa, kelle huvide kaitsel on tänane valitsus täiel rinnal. Samas viivad pidevalt tõusvad kütte, autokütuse ja elektri hinnad viivad igal kuul sadu eurosid inimeste taskust ja riik kaotab tuhandeid inimesi igalaastal konkurentriikidele.
Lahendus peab tulema maksusüsteemi muutmiselt ja haridussüsteemi ümberkorraldamisest. Eestist veetakse ilma igasuguse maksuta välja miljardeid siit kooritud ettevõtluskasumit, mis mujal maksustatud kohati kümnete protsentidega. Mõne protsendiline maksustamine piiraks raha väljavedu ja elavdaks siinset turgu ja majandust. Teisalt on kasutamata tuluallikaid, mis mujal Euroopas eksisteerivad. Olgu näiteks riiki läbivate autodele teemaksu kehtestamine. Mõni euroke kedagi ei tapa.
Rikaste isandriikide abistamine oma rahva arvelt võib ajutiselt olla ilma tagajärgedeta aga kaua selline võim ei seila.
Allikad: NSB, e24 ja I. Holland
Allikas: http://staap02.wordpress.com/

2 kommentaari:

Anonüümne 18. juuni 2012, kell 16:11  

"rahvuslus või kommunism"

Loodan ise ikka et rahvuslus, kuid miks kommunism,et kas äkki venelased kasutavad juhust? :)

Matti Ilves 18. juuni 2012, kell 17:51  

Asi pole venelastes, sest EL on neomarksistlik, lugege siit:
http://rahvuslane.blogspot.com/2011/07/matti-ilves-euroopa-liit-rahvaste-ja.html



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP