RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 26. juuni 2012

Türgi eskaleeris järsult retoorikat F-4 intsidendi üle

postitas mauri casus-belli osak. 11:00 24. juuni, 2012
propaganda Peale kahepäevast mõtlemist tulid Türgi poliitikud välja endale sobiva versiooniga Süüria territoriaalvetes alla lastud lennuki kohta. Välisminister Ahmet Davutoğlu tegi täna pressikonverentsil rea huvitavaid avaldusi. Mõned näited Ahmetilt: "Lennuk sisenes Süüria õhuruumi ainult mõneks hetkeks". "Lennuk lasti alla peale seda kui see oli Süüria õhuruumist väljunud, rahvusvaheliste vete kohal", "Lennuk lendas väga madalalt sellepärast, et testis Türgi radareid", "Süüria teadis, et tegemist on Türgi lennukiga", "Lennuk kaotas teadvuse ja kukkus sellepärast Süüria territoriaalvetesse". Võrdluseks ka Süüria poole avaldus, mille kohaselt lasti alla "identifitseerimata kiirelt ja madalalt üle Süüria territoriaalvete lendav objekt" umbes 1 kilomeetri kaugusel rannikust. Samuti ütleb Süüria, et riikide laevad kontakteerusid kohe ning asusid koos piloote otsima. Ka seda viimast Türgi eitab ning teatab, et asub konsultatsioonidesse NATO'ga ja valmistab ette "jõulist vastust". Teisipäeval toimuvad NATO harta 4. peatükile vastavalt konsultatsioonid, mille on kokku kutsunud Türgi. SANA uudis.
Allikas: http://minut.ee/
___________________
Siin pole midagi imestada, Süüria on juba ammu rünnatavate riikide nimekirjas, vaadake: SIIT
M.I.

1 kommentaari:

Anonüümne 16. veebruar 2015, kell 10:54  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP