RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 27. juuni 2012

Euroliit võib saada volitused riikide eelarvete muutmiseks

Euroopa Liidu juhid arutavad võimalust anda sel nädalal ELi tippkohtumisel blokile volitused liikmesriikide eelarve muutmiseks, kui need ei täida fiskaaleeskirju, kirjutas ärileht Financial Times teisipäeval.

Mustandis, mida ajalehe toimetus nägi, on ELil voli eelarveid ümber kirjutada ning seejärel pannakse soovitused kogu liidus hääletusele, vahendab Baltic News Service.
Kava koostajad on Euroopa Liidu president Herman Van Rompuy, Euroopa Komisjoni president José Manuel Barroso, Euroopa Keskpanga president Mario Draghi ja eurotsooni rahandusministrite ühenduse juht Jean-Claude Juncker.
Nad on kaua soovinud rangemaid eeskirju ja distsipliini ning loodavad, et ELi karmim järelevalve julgustab Saksa kantslerit Angela Merkelit kaaluma eurotsooni võlgade ja ressursside kokku panemist.
Prantsuse president François Hollande teeb kolmapäeval viimase katse Merkeliga ühist keelt leida. Kui Merkel on pooldanud kärbetega jätkamist, nõuab Hollande samme majanduskasvu ergutamiseks.
Liidritel on tööõhtusöök enne neljapäeval Brüsselis algavat kahepäevast tippkohtumist.
Allikas
Allikas: http://prison.planet.ee/index.html
_____________________
Tsentraliseerimine ja Euroopa Ühendriikide loomine käib täie hooga. Brüsseli bürokraadid kasutavad võimu ahmimiseks majanduslikke ja rahanduslikke raskusi ettekäändena. Nad on kindlad, et see päästab EL-u, asjatu lootus. Me teame hästi, kuhu liigne tsentraliseerimine lõpuks välja viib.
Lugege lisaks siit: SIIT
M.I.

2 kommentaari:

Anonüümne 27. juuni 2012, kell 13:26  

Selle loo taustal tundub mulle,et eestit võiks tulevikus ähvardada lausa kodusõda,sest kui võimul olijad ei suuda oma positsioone muud moodi kinnitada kui pettuste ja valede abil.Siis on nad sunnitud ühel hetkel selleks kasutama sõjaväge või lausa eriüksuse looma. Sest, uskuge mind. Kui ühel päeval valed päevavalgele tulevad,tabab see inimesi nagu välk selgest taevast ja ma usun,et ka uimasuses(konsensustransis) vaevlev eestlane võib selle peale üles ärgata. Seega märatseva rahva vastu on vaja siis kasutada sõjaväge ja luua FEMA surmalaagrid,kus neid kinni hoida. Tahaksin loota,et nii kaugele asjad ei jõua mitte kunagi, kuid momendil arvan,et ilma verevalamiseta ei saa,me ühiskonda vaevavatest finants parasiitidest iialgi lahti. USA on selles suunas juba teel, kuna tänu härra Obama suurepärasele poliitikale, võib peagi puhkeda seal rasside vaheline sõda.

Matti Ilves 27. juuni 2012, kell 14:36  

Jah, üks võmalik stsenaarium on tõeti selline. Usun siiski veel, et meil on rahuliku arengu võimalus ka olemas. Kui aga EKRE-le ka kaikaid kodaratesse hakatakse pilduma (seda osaliselt juba tehakse) siis tõesti ei tea, mis tuleb...



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP