RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 5. juuni 2012

VABAMÕTLEJA: Rockefellerid ja Rothschildid ühinevad

Kaks finantsmaailma kõige mõjukamat dünastiat, Rockefellerid ja Rothschildid, on tänaseks avalikult ja ametlikult teatanud, et on alustanud tihedat koostööd. Nimelt ostis 76. aastane Jacob Rothschild 37% ulatuses Rockefeller & Co osakuid, mis eelnevalt olid Société Générale Private Banking omandis. Tehingus liikunud rahad on avalikustamata. Lõplikult peaksid paberid allkirjastatud saama septembriks.
Lord Jacob Rothschild’i Fond on investeerimismaailmas tuntud RIT Capital Partners nime all. Rothschildide pangandusdünastia sai alguse 18. sajandil, kui Mayer Amschel Rothschild avas Frankfurtis oma äri. Hetkel peaks Fondi halduses olema ca. 3 miljardit dollarit.
1882-dal aastal John D. Rockefeller’i poolt loodud Rockefeller & Co varade haldus- ja nõustamisfirma kasutuses on mitte rohkem ega vähem kui 34. miljardi dollari väärtuses varasid.
Tehingu kohta kostis 96. aastane David Rockefeller järgnevalt: „Lord Rothschild ja mina tunneme üksteist viis aastakümmet. Meie perekondade-vaheline suhe püsib väga tugev. Mul on äärmiselt hea meel tervitada Jacob’t ja RIT-i kui aktsionäre ja partnereid meie arenevas varade haldus- ja nõustamisfirmas.“
Lord Rothschild: „Me oleme vaimustunud ühinemisega kaasnevatest võimalustest. Nagu paljud teised, olen ka mina jälginud Rockefeller & Co arengut suure imetlusega. Äsjaloodud partnerlus on ajalooline sündmus.“
Lisaks finantsmaailma kontrollimisele, ühendab kahte dünastiat ka erinevatesse „maailma ajude“ salaseltsidesse kuulumine. Näiteks Rooma Klubi, Vabamüürlus ja nüüd 31-st maist kuni 3. juunini kohtuvad bilderberglased.
Allikad:
http://www.rockefellerfinancial.com/LinkClick.aspx?fileticket=lZDQu0Tv4xY%3d&tabid=39
http://rt.com/business/news/rothschild-rockefeller-strategic-partnership-590/
Allikas: http://www.vabamotleja.info/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP