RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 24. juuni 2012

Euroopa Liit: kui puhkuse ajal haigeks jääd - võta puhkus uuesti!

postitas mauri käib-puhkus-ja-vile-koos osak. 10:11 24. juuni, 2012
töö Tundmatu Sõdur kirjutab: "New York Times kirjutab, et Euroopa Kohus on teinud hiljuti otsuse, mis kehtib kõigi 27 euroliidu liikmesriigi töötajate suhtes. Igal töötajal, kes jääb tasulise puhkuse perioodi ajal haigeks, on õigus võtta endale haigusleht - ning hiljem õigus uuesti tasulisele puhkusele minna - järele jäänud puhkuse osa ulatuses. Veel hiljuti otsustas kohus, et uuesti on õigus puhkusele minna nendel kes jäävad haigeks enne puhkusele minekut, nüüd seoses Hispaania ametiühingute ja tööandjate vaidlusega küsiti Euroopa Kohtu arvamust ka puhkuse ajal haigeks jäämise kohta ning kohus teatas, et ei ole vahet millal inimene haigeks jääb - enne puhkust või puhkuse ajal - töötajal on õigus võtta välja uus puhkus. New York Times kirjutab, et see on järjekordne näide sellest kui keeruline on euroliidu riikides tööturge muuta ja reforme läbi viia - selle asemel, et töölised prooviks rohkem tööd teha et oma riigid kiiremini kriisist välja tuua, pannakse rõhku hüvede säilitamisele ja puhkuste pikendamisele. Hispaania valitsus on viimasel ajal üritanud teha firmadel töötajate vallandamist ja uuesti tööle võtmist lihtsamaks, kuid ametiühingud on sellele igati vastu ja soovivad vanamoodi edasi jätkata."

Austria keskpankur: Liigne kokkuhoiupoliitika viis natsismini

postitas mauri heldi-suure-nuiaga-kuldse-koidiku-poole osak. 8:38 21. juuni, 2012
euro Austria keskpanga juht Ewald Nowotny ütles oma sõnavõtus, et "Puupäine klammerdumine kokkuhoiupoliitikas (1920-1930) viis massilise tööpuuduseni, demokraatlike institutsioonide lagunemiseni ja ... natsismi katastroofini". Nowotny esindaja kinnitas, et seda keskpankur tõepoolest esmaspäeval Viinis toimunud üritusel ütles. EU Observeri nupp.

Allikas: http://minut.ee/

1 kommentaari:

Anonüümne 16. veebruar 2015, kell 10:55  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP