RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 13. juuni 2012

OLEG BUROV: Inimkonna degradeerumisest. (Humaansuse vili)

Uskudes Ainuloojat, ma siiski toetan ideed, et tegemist on kolme koostajaga:
füüsiline keha, hing ja vaim (või vaimsus).Füüsiline keha kulub ja lõpuks sureb. Hing, see on nagu elekter mootoris, mis paneb selle käima,ehk hing hoiab tööseisukorras keha. Vaim aga on igavene ja see võib vahetada kesta
(keha) Küsite, kui 60 aastat tagasi maakeral oli 1,5 mlrd.inimest ja nüüd
ligi 10, siis kust tekkis selline hulk vaimusi?  Lugege punaseid raamatuid ja saate teada, et paljud loomade, lindude, kalade ja isegi putukate liigid on kadumas. Jah, kaovad nende füüsiline kest (keha) , vaim(sus) aga  leiab omale uue keha,  mida humaanne inimkond ohtralt pakub ja iga individuumi iseloomu kujundavad tema eelikud, kas kiskjad või rahumeelsed. Seda arvamust kinnitab ka muistne uskumus hingede rännakusse.
Kui tahate, naerge, aga lõppkokkuvõttes  inimkond degradeerub ja seda
 esmajärjekorras tänu meditsiinile ja humaansusele, säilitada iga inimene. Kui meie maamuna on suuteline toitma ligi 2 mlrd. Inimest, siis loodus, säilitamaks tasakaalu, kasutas selleks erinevaid haigusi ja taude,
lähtudes põhimõttest, et eluga pääsevad ainult terved ja tugevad isiksused. Piiramaks sääskede arvu, on linnud, oma otstarve looduses on huntidel ja muudel  kiskjatel, ka mikroobidel ja bakteritel sama ülesanne.
Kuid inimene hakkas leiutama arstimeid, säilitamaks nõrkasi ja haigeid. Hoitakse elus idioote sünnilt ja muid, nimetades seda humaansuseks, aga kas nii? Kujutage isa,ema, kes 20 või enam aastat ratastoolis kärutavad oma last, kes teeb alla ja isegi rääkida ei oska. Kui palju nõrgukesi sigitavad lapsi, kes on sünnilt haiged ja nõrgad, aga ka nemad hiljem sigitavad.  Kui inimene hävitas koolera, katku ja muud, loodus  hakkas otsima vahendeid ja tõi päevavalgele AIDSi, veel tekkis EBOL. Ka narkosõltuvus on üks looduse kaitsevahendeid ja võideldes sellega, inimkond üritab destabiliseerida looduslikku tasakaalu. Siin tahaksin peatuda veel ühel aspektil, ja nimelt arvan, et  uimastite müügiga altkäe pole vaja võidelda, vaid seadustada ja spetsialiseeritud kauplustes või apteekides müüa. Nagu viina. Sellisel juhul kasumid ei läheks ainult narkoparunite taskusse, vaid täituks ka riigi kassa tulu- ja käibemaksude näol ja aktsiisi arvelt ja las narkomaanid surevad. Kuna looduslikku toitu ei piisa, inimene toodab keemilist ja kloonitoitu, aga see omakorda  nõrgestab inimest, kutsub esile igasugu allergijaid.
Suurt ohtu inimkonnale toob tehnika areng: kergendatakse  elutingimusi ja
likvideeritakse füüsiline koormus: vett pole vaja tuua kaevust, tuleb ise  kraanist. Ka see on vesi degradeerumise veskile.
Kokkuvõttes, füüsiline nõrgestumine ja haigete säilitamine humaansuse sildi all nõrgestab kogu inimkonda ja lõpuks TERVEID JA TUGEVAID isendeid ei jää. Kuid vähe sellest, toimub ka tormiline  moraalne allakäik. Filmides ja lastelesuunatud arvutimängudes propageeritakse vägivalda, petmist, valetamistja otseselt tapmist. Milline  saab  olema  lõpptulemus, ei oska arvata.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP